點睇足球出咁多靚仔,籃球一個都冇

397 回覆
300 Like 46 Dislike

有冇力一戰

我地派出謝雲奴
Ricky Rubio
雖然唔勁
講靚仔就無啦 講有型就無人型過佢啦
Rodman 型足廿幾年
blue ball成堆猩猩就算撚數啦
鬥靚仔,藍波撚:依家做運動唔係睇靚仔
平時,藍波撚:我哋打藍波可以食女屌打足球
鬥靚仔,藍波撚:依家做運動唔係睇靚仔
平時,藍波撚:我哋打藍波可以食女屌打足球

今日禮拜二
足球嘅例子就全世界 藍波就NBA

咁俾啲靚仔又出名嘅非nba籃波員黎睇睇先啦

18歲就皇馬7號
傳緊去18 NBA draft

吊牙樓豬吾理禾

事實NBA係全世界都玩得架wor

你知唔知自己講緊乜?

世界各地嘅人,只要你籃波打得夠勁都入得NBA,姚明唔通係黑人

白撚痴logic
咁不如全世界藍波同比啦
事實港超係全世界都玩得架wor
世界各地嘅人,只要你夠勁都踢得港超,華杜斯唔通係黃種人
goodest logic
講咁耐都未有wade

整張清啲嘅

講咁耐第六頁先有Wade
此post已完
Fishman lok

事實NBA係全世界都玩得架wor

你知唔知自己講緊乜?

世界各地嘅人,只要你籃波打得夠勁都入得NBA,姚明唔通係黑人

白撚痴logic
咁不如全世界藍波同比啦
事實港超係全世界都玩得架wor
世界各地嘅人,只要你夠勁都踢得港超,華杜斯唔通係黃種人

事實就係咁,但同個主題有咩沖突?
講咁耐都未有wade

整張清啲嘅

講咁耐第六頁先有Wade
此post已完

靚仔

18歲就皇馬7號

吊牙樓豬吾理禾

冇人理係因為大家都覺得同足球嗰班靚仔冇得比

parsons

18歲就皇馬7號

吊牙樓豬吾理禾

咁你講曬啦

放個冷門d既

薜比亞
個post應該改名做「點睇白人出咁多靚仔,黑人一個都冇」

18歲就皇馬7號

吊牙樓豬吾理禾

咁你講曬啦

Doncic

BTW Bogdan都ok
ALL BLACK

Kevin Prince Boateng

Nathan Redmond

Antonio Valencia

Georginio Wijnaldum

Theo Walcott
ALL BLACK

Kevin Prince Boateng

Nathan Redmond

Antonio Valencia

Georginio Wijnaldum

Theo Walcott

18歲就皇馬7號

吊牙樓豬吾理禾

咁你講曬啦

有冇人提你呢句嘢用得太濫

18歲就皇馬7號

吊牙樓豬吾理禾

咁你講曬啦

有冇人提你呢句嘢用得太濫

用得多≠用得濫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞