點睇足球出咁多靚仔,籃球一個都冇

397 回覆
300 Like 46 Dislike
其實係人都知nba有大半係黑種人
係 得少少白人 加好少好少其他種族
咁如果你要比 不如攞番足球啲黑種人同籃球啲黑種人比啦
你咁樣show哂白種人係咪想講足球無個黑種人靚仔

要靚仔有平時嘅華西
要型有認真嘅華西
要charm有笑緊嘅華西

要靚仔有平時嘅華西
要型有認真嘅華西
要charm有笑緊嘅華西

入黎就係想講華西

Rondo 真係黑人中嘅靚仔
足球員一併埋 籃球員度就好似侏儒咁

足球撚角度:好似撚住隻猩猩咁
足球嘅例子就全世界 藍波就NBA

事實NBA係全世界都玩得架wor

你知唔知自己講緊乜?

你知唔知自己講緊乜?

世界各地嘅人,只要你籃波打得夠勁都入得NBA,姚明唔通係黑人
比個香港例子

Fish men lok都未出聲 比比鳥返屋企啦
挑 咁一定係足球多靚仔架啦 有咩好討論
成班黑人你想有幾靚仔呀
但你想睇運動定睇靚仔呀 睇靚仔我洗撚睇足球咩
睇運動我理得你幾靚仔呀 遠睇咪一個人
比就無得比架啦 歐洲同美國黑人
但感覺個post就係想踩低籃波 個人意見 你話無就無啦
成班黑人你想有幾靚仔呀

其實籃球唔係淨係得nba

緊係啦 大把靚仔打籃波啦 不過睇佢地都係用nba比較架啦 要咁膚淺睇靚仔既話 咁一定歐洲完勝既
CHRIS PAUL黑人算靚仔

CP3隻眼藍色超靚

都係屌打,點睇
Nba 班球員識著衫d

何以見得
成班黑人你想有幾靚仔呀

其實nba亦唔淨係得黑人

Gordon Hayward幾好

Nba黎講佢好正
好好j

Gordon Hayward幾好

Nba黎講佢好正
好好j

好似小童頭配大人身咁,好搞鬼
成班黑人你想有幾靚仔呀

緊係啦 大把靚仔打籃波啦 不過睇佢地都係用nba比較架啦 要咁膚淺睇靚仔既話 咁一定歐洲完勝既

Show me
比個香港例子

Fish men lok都未出聲 比比鳥返屋企啦

唔係話寸,連大陸仔都型過嗰兩件Fishmen同鳩拍豪啦
但香港又唔同 fishman 柏豪足球有譚校長30年前都叫靚仔
我覺得祖記普巴幾型

最尾個句 心水清

都係屌打,點睇

龍格堡都算黑人?
拿臣都話有非洲血統呀
但香港又唔同 fishman 柏豪足球有譚校長30年前都叫靚仔

劉子健
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞