點睇足球出咁多靚仔,籃球一個都冇

397 回覆
300 Like 46 Dislike
Fisherman都冇點討論

有啦ON9, 唔追POST盲屌
NBA 黑人計
Jordan
Kobe
KG
Chris webber算靚仔啦

Nba球員老婆就真係醜

KG就收皮啦,計Wade小斯都唔係到佢啦。

My Love
curry都幾靚仔
藍ball 有靚仔但係屎波囉
NBA 黑人計
Jordan
Kobe
KG
Chris webber算靚仔啦

Nba球員老婆就真係醜

KG就收皮啦,計Wade小斯都唔係到佢啦。

真心覺得黑人黎講cp3絕對靚仔

歐聯班籃球撚吊打足球矮仔啦

Why euro league 果邊好似唔多鍾意同nba呢邊玩,
Euro league更重視戰術,nba主要係個人能力。
華西秒哂所有打籃球嘅黑人靚仔
平時好型
笑嗰陣charm撚到
華西秒哂所有打籃球嘅黑人靚仔
平時好型
笑嗰陣charm撚到

Why euro league 果邊好似唔多鍾意同nba呢邊玩,

有無諗過係Euro班人太廢先去玩戰術

唔G個league想點, 佢地連fiba D 比賽都唔想玩
足球嘅例子就全世界 藍波就NBA

住烏型到

講咗好多次
連登打藍波嘅都淨係睇地區聯賽

有無諗過係Euro班人太廢先去玩戰術

唔G個league想點, 佢地連fiba D 比賽都唔想玩

euro係得幾個超班/最勁先打到NBA常規正選
eg rubio
最勁嗰幾隊啲人都係NBA後備料
或者NBA最弱嗰幾隊正選/sixth man

咁俾啲靚仔又出名嘅非nba籃波員黎睇睇先啦

咁俾啲靚仔又出名嘅非nba籃波員黎睇睇先啦

18歲就皇馬7號
傳緊去18 NBA draft
講咁耐都未有wade

講咁耐都未有wade

整張清啲嘅
Nba 班球員識著衫d
其實係人都知nba有大半係黑種人
係 得少少白人 加好少好少其他種族
咁如果你要比 不如攞番足球啲黑種人同籃球啲黑種人比啦
你咁樣show哂白種人係咪想講足球無個黑種人靚仔
林書豪都好靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞