2022年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
sony 比左資源佢歌手出道應該唔會停住?
今朝喺日刊大眾見到

佢轉會手續做得唔好睇搞到形象受損,哩兩年少左上民放劇

我自己推測就係sony最多嘅就係音樂資源,就推佢岀歌上音番諗住保持曝光同人氣,但佢本人歌唱力係唱k水準,一唱live就現晒形,又唔係行songwriter或者唱跳路線,咁嘅歌喉做歌手真係搞唔掂
我感覺佢係想唱歌先轉去sony
明知轉事務所會影響民放
我好鐘意髭男 聽完首歌有少少想搵套劇黎睇 想問第一集表現如何?
你講silent?

第一集勁正
係 放工搵黎睇下先 好耐無睇日劇
好好聽想睇下套劇silent
viu係咪冇買?
viu 今次走寶
https://www.instagram.com/p/CjmXeanvzl6/
原來黃Viu除咗殺意同Elpis仲買埋PICU同The Travel Nurse,今季有成4套日劇唔cut會員了

屌,已經睇咗開心版PICU
今季富士劇入面買咗月9月10同水10,偏偏冇Silent黃Viu考唔考慮補埋
今季咁進取
入4套咁多
最尾一定喊
係無聲的哭,
好自然地跟住目黑蓮流淚
嗰幾分鐘好靜㗎,完全靠演技carry
silent係今季最應該買個套
黃VIU今年一套木10都冇入過,應該俾CCTVB掃咗。
但黃viu啲翻譯好屎
有時會睇到岀戲
你講開先醒起CCTVB存在,啱啱去睇好似未有,同埋發現好似NTV同富士嘅劇佢哋都唔係獨家?她很漂亮同金田五應該都上咗Netflix/Disney+?
屌原來CCTVB都掃走唔少話題作阻撚住地球轉
志在支持下同埋有得射高清少少上電視睇姐
雖然開心版網頁都可以射但係啲廣告好礙眼
今季有4套算多喎 不過暫時冇乜心水
唔想睇呢個台
返工loop咗半日髭男首subtitle
淨聽首歌 同d歌詞 都有少少心痛 想像唔到睇完套劇會唔會睇到眼濕濕
宜家好似改咗 要畀多d錢轉gold先有得睇
更加唔洗睇
Picu
2022年秋季日劇討論(2)
https://lih.kg/3177445
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞