2022年秋季日劇討論(1)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
依家先睇迷劇六本木
好想講,做乜9?

最後個重點,平b 好qq
初戀: loop 返一齊唱 K 果部分好正
樂觀啲諗,即係代表佢地好多job,趁後生搏殺下都好
希望黎緊秋季平野同高橋上劇嗰陣唔好咁殘
純愛d劇情好無聊
現代愛情邊係咁
依家鍾意就一齊
唔鍾意就散嫁啦
邊會有咁多阻礙
\第113回 #ドラマアカデミー賞 中間発表2✨/
(9/27までのWEB投票結果)
●作品賞
第1位 #石子と羽男 ーそんなコトで訴えます?ー
第2位 #テッパチ!
第3位 #新信長公記 ~クラスメイトは戦国武将~
●主演男優賞
第1位 #坂口健太郎(#競争の番人)
第2位 #町田啓太(#テッパチ)
第3位 #永瀬廉(#新信長公記)
●主演女優賞
第1位 #杏(#競争の番人)
第2位 #有村架純(#石子と羽男)
第3位 #永野芽郁(#ユニコーンに乗って)
●助演男優賞
第1位 #赤楚衛二(#石子と羽男)
第2位 #佐野勇斗(#テッパチ)
第3位 #西畑大吾(#新信長公記)
●助演女優賞
第1位 #小池栄子(#競争の番人)
第2位 #白石麻衣(#テッパチ)
第3位 #山田杏奈(#新信長公記)

月9
起碼作品賞唔見既
係冇諗到月9 fans投票仲勁過丁家同埋bl fans啫
係d fans邊到嚟
既然係投又唔投埋作品賞,真係睇唔明
picu有菊地凜子4季都用鎌倉殿d人琴晚睇完今晚又見到
諗唔明啲人想大會速遞個獎去法國畀杏?
終於睇晒come come everybody
反而唔想杏呢套拎 反正佢又唔係退
佢值得更好既劇
出晒啦終於?今晚睇
【スクープ】町田啓太が4才年上女優・玄理と熱愛 町田がべた惚れしアプローチ、すでに同棲中

https://www.news-postseven.com/archives/20220928_1797400.html?DETAIL&dt_dapp=1

哇!
好耐啦,兩邊會收收埋埋咁放閃,一人半邊手機殼嗰d
町田紅咗就收斂咗,依家攜眷聚餐咁高調/放風引狗影寫新聞,可能差唔多結婚
睇真d 61張相張張都唔同介紹好有心
赤楚: 套戲隻碟仲未賣架屌你
啲caption笑咗 好幾張都係講町田嘅肉體
仲有一張講玄理抬頭望霓虹燈 諗起台灣嘅馬英九看手錶
有一張係落的士嘅玄理 我笑到仆街
仲有向左望,向右望
今次竟然買水十,唔知另一套會係邊套呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞