剛剛分手的你,入黎傾下,大家互相扶持好嗎?(235)

1001 回覆
14 Like 1 Dislike
我都明。個次傾電話,我係想,如果佢真係想分手,咁我單方面唔想分都無意思。 所以我話,咁分手。佢答返我:唔捨得
我唔知佢到底係想點⋯⋯⋯我只係知⋯⋯我感覺唔到佢愛我。雖然無講出口,但一個會重視你既人,係唔會令自己咁難受。只係自己唔想承認對方已經唔再愛自己
所以,你要諗既係。佢真係唔愛你,咁你打算點做?
佢之前已經話咗已經冇咁愛我 嗰晚同佢傾我問佢呢一刻你重鍾唔鍾意我 佢話鍾意 但之後嘅行為冷淡令我好迷惘 好難受 我試過扮冇嘢咁msg 講掛住你嗰啲 但佢都唔會覆返我呢啲 我諗如果佢真係話唔愛要分手 就唯有放手
呢啲冷暴力,拖拖拉拉浪費大家時間
唔捨得,但又做到咁,好似迫對方講分手,分手之後就美其名被分手,其實就係佢自己造成
唔明點解要咁做 拖住我做咩
其實相愛過就好難做返朋友,冇相愛過做返朋友都冇咩尷尬
佢都有咁同我過佢話:以前係70、80分既愛,依加可能得返10分⋯⋯
我都唔知佢地係諗緊咩⋯⋯⋯我只係佢地唔係好愛我地⋯⋯⋯可能佢地唔知想點⋯⋯⋯
及早放手對大家都好,唔好浪費不必要既光陰
恭喜哂咁多位加入單身大家庭
可能佢唔想自己講出口,做衰人咁。因為我一直對佢都好好
點解同佢講嘅嘢一模一樣 又係用分數嚟講
因為唔想改變現狀
但已經改變咗 佢對我嘅態度 唔想理點解唔直接話分?
事實上佢地係唔知自己想點。佢地自己冷淡左覺得冇咩野,但對方就感受好深,不過佢地到呢一刻唔會諗你既感受,與其大家拖住大家,就不如一刀了斷好過
可能對佢黎講,感情淡左⋯⋯⋯佢想搵其他新鮮感⋯⋯⋯
我都覺。我唔覺得佢返黎香港,會有咩新既改變⋯⋯⋯唔會無啦啦一見到我,就重新愛返我⋯⋯
佢唔想被其他人話賤男飛左你,咪鬥耐性睇下邊個忍唔到講分手囉。不過要知道女仔青春有限,一係就斷聯乜都唔好理佢
唔想做衰人掛,始終好似講分手果個就係衰人咁
男人中意新鮮感多
相信你已經開始心淡。去到呢到都唔好有期望啦,有期望就有失望,結果傷心果個係自己
正在努力中⋯⋯⋯但好辛苦⋯
係⋯⋯⋯由佢叫我唔去過去個下⋯⋯⋯已經傷心緊⋯⋯為左可以行落去,我已經好比勇氣先決定去外國搵佢。無諗過,佢已經唔愛我了
我都冇諗過 平時以為冇乜嘈交 感情幾穩定 原來𣊬間就可以唔愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞