【迷雲黨基地】Cloud 雲浩影集中討論區

1001 回覆
163 Like 20 Dislike
見人話日本唔使,我心諗,木村個類算咩?
又會咁突然嘅,全家移民
唔好咁堅持要做自己中意嘅嘢住, 出啲大路嘢吸咗一大班fans先有本錢試其他自己中意嘅嘢
可能嗰班"樂迷"真係鄙視木村呢啲artist
咁係要搵伍樂城/雷頌德搵D野黎抄考下,再搵wyman填先得
而家佢夾緊既曲同詞都傾向小眾,你本身要好夠名氣先可以咁玩
其實最新嗰首《勇者鬥惡言》好有feel
我幾乎日日loop
屌,我打字慢過你,我岩先個句正正係同你同一意思
罪大音樂不嬲唔差,係香港唔捧人,日本罪大勁很多
有咩衝突
值得欣賞嘅人就係值得欣賞架啦
我係私心撐yumi多啲
不過唔夠歌
牙雲又係有樣有唱
係值得拎架喎
期待29號雲美同門同台表演
GIGI 唔係正D咩?少睇個邊,但個幾個妹G好似都唔錯
chantel而家仲多唔多粉C?
其實係要 你睇下牙醫一堅持玩自己嘢就fail
以前星馬泰啲華人都應該會聽中文歌嘅
佢兩個真係女新人裡面最掂, 可惜一個唔夠紅另一個直頭比某啲人盲反
Fans 動員能力無其他人咁高 其實可以試下落巴士地鐵廣告
呀cloud 唱國語歌真係唔錯
我就四個都咁正,各有特色
有唱有樣有跳舞
小朋友才選擇
當然歌藝講除左gigi其他都要再努力啲
但係性格都係好欣賞佢地嘅一樣野
呢個牙雲post講返牙雲多啲
四小圖同片我唔po了
想睇得閒入聲夢post
Cloud b
sing monk 打手拉
寰亞已經係YouTube 落廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞