【迷雲黨基地】Cloud 雲浩影集中討論區

1001 回覆
163 Like 20 Dislike
寰亞識做就落下廣告啦 燈箱巴士 時代

牙CLOUD
https://youtu.be/ngwQ6RHNKGg 一人女團唱哂女團歌 超癲
如果四首佢都有份approve嘅咁覺得佢品味麻麻
市面有同類但更好嘅歌
願望之翼其實唔差 到了氣流呢3首都係講緊佢做歌手心路歷程
中間多左密切 係4首入面唔關事既歌 當妥協左唱左大家可以容易唱既歌
四首歌都正
願望之翼好襟聽 越聽越有feel
到了那裏 就揸車大大聲聽好正
密切接觸者 cloud唱情歌好好聽 好舒服
氣流就唔係大路野 但都有feel 戴耳機聽最聽得出味道

徐浩算把啦 啱啱出cy Anson lo 同pix3l 三首歌我差啲分唔到邊首打邊首
氣流唔錯
但想聽wild d既cloud
太斯文
就黎似eric kwok抄自己歌
https://youtu.be/ngwQ6RHNKGg暫時睇呢個頂著先
想聽佢依加再唱番rolling in the deep
氣流係鬼妹仔風格,香港未見過的,但外國好似幾common,時不時spotify top 50聽過
牙影會唔會用造一隻album既想法去砌D歌?
比佢roll到好deep
有TG既手足可以介紹返olivia rodrigo比佢,都係後生妹G,用失戀做main theme整album,首首都主打級咁款,可以試下個種路線的,趁後生why not
你唔介?
想你介喎
真係冇挽TG,好多social app都冇用,老人家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞