【迷雲黨基地】Cloud 雲浩影集中討論區

1001 回覆
163 Like 20 Dislike
搞返個2022年連登我最喜愛男女歌手獎好過
佢四首公司都有喺商台落廣告
吉夫藥捧新人點都會落力,牙影要靠自己有D sad
所以佢第日可以跑得出就真係代表佢好撚堅了
牙Mi值得更多
不如研究下點樣係東南亞﹑日本﹑台灣sell下佢仲好,我覺得香港個市場都真係幾崎型,唔係想開戰,但鏡粉時代真係扭曲左唔少審美觀
personally幾中意牙MI 個人間英靈,恃住自己係罪大,同時抄左SE﹑刺客﹑對馬幾個概念,有打機會J一轉,可惜又係冇咩推過就沉沒了
長遠點都睇好Cloud

Btw,新歌係咪未出Post推
冇啦,而家D人話「靠唱歌都紅先係真紅,唔使好似以前要歌影視咩都撈」
諗緊係咪要等呢個po推爆先集中討論好似個聚集力勁D
而家真係有人靠歌紅咩
係嘅我蕾一早屌打哂
佢個freya系列似推唔起
如果阿正唱埋歌係咪都計呢個cat?
好似另外出個單曲Post好啲,不過要諗啲特別Topic
我蕾的確係很正,我公司有個男同事日播夜播比佢洗了腦,但聽聞華納簽完佢都係冇咩野幫到,只係得個簽
youtube啲fans先癲 之前jfft靠投票都有tone music嘅獎
首BAD GIRL 有EDAN, 一定金
歌影視都撈得掂先真係全能
佢哋主力負責賣廣告架嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞