King Charles III查理斯三世的感情史

153 回覆
73 Like 6 Dislike
唔係,有documentary 講過(好似係佢家姐定佢生前講番),
婚前佢終於發現charles同camilla有路,
但果時結婚消息已經公佈晒,
佢最後一刻係想反悔但已經太遲,
佢家姐都愛莫能助
題外話,安妮公主而家都仲會同卡米拉前夫一齊周圍去玩
成個圈子垃撚圾
哈利會唔會因為咁娶個有問題nigger自殘
查理斯為咗幫卡米拉洗底,搵左佢個老友皇室傳記作家Penny Junor 幫卡米拉出左本傳記
講到卡米拉當年好委屈,Diana成個癲婆咁騷擾佢威脅佢
Diana有好嚴重情緒問題所以查理斯要同返卡米拉一齊
Diana都死左仲要咁樣出抹黑佢
根本呢兩條友就係自私+冷血
其實就算Diana情緒失控都可以理解
佢果時年紀係 Form 5至 大學year 2
無乜拍拖經驗,一拍拖就結婚,
仲要俾兩條三十幾歲老野玩
同埋Diana都講過自己係有暴食症 但無咩人可以幫到佢
結婚無耐就生兩個小朋友 但Charles就由結婚前到結婚後都不斷搵隻卡米拉 佢就算情緒失控一啲都唔出奇

雖然話the crown都唔係跟哂史實 但feel到charles同隻卡米拉完全係哄佢入局咁 拍拖個時仲要搵隻野去見Diana講哂有幾親密 真係人渣黎
好淫亂
19歲話大唔大話細唔細
明知條友date過家姐仲中個頭埋去

當然最仆街都係查理斯
我都唔贊成卡米拉可以有皇后title
而家未來英皇,威廉個阿媽反而無人追封
查理斯由頭仆街到落尾

Diana其實有真心鍾意過查理斯
覺得會贏到查理斯個心返黎
睇過本寫佢嘅書但係好多年前
佢做過好多嘢想爭返個老公
只係唔成功
好似古代畀人打入冷宮啲妃嬪咁
其實識charles果陣仲要得16歲
你想佢點有經驗法

反而查理斯同卡米拉3張幾,做得佢學校老師
因為皇室無得公開講住,咪搵佢做中間人間接講
希望如果威廉上仼嘅話會幫阿媽追封啦
好似係話因為性格同埋興趣都同Charles好夾,所以Charles好鍾意佢
同埋好似話係因為佢唔係處女,所以皇室唔接受佢
一開始英女王俾佢娶卡米拉咪乜事都冇囉
老一輩奶奶係咁
但查理斯佢自己成30歲人,唔識取捨都係問題
30歲應該要有處理呢啲問題嘅能力
The crown都有講,Diana會特登練跳舞,就係想趁Charles生日嘅時候俾個驚喜佢
其實Diana好有心思,不過Charles唔鍾意,咁就變咗白做

Prince Edward 唔笑個樣都ok靚仔,但係一笑就即刻唔好睇
好靚
好彩而家君主冇實權,如果唔係比呢d連自己感情事都搞到一獲粥既人做王真係等收皮
當對方唔愛自己嘅時候,做幾多野都只會係做多咗
本身以為卡米拉係樣衰先咁多人討厭,睇完the crown覺得兩個都大仆街黎
兩個自私自利既大仆街
Diana既人生就係因為佢兩個而被毀
交香港俾你呢種人
一定食晒屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞