King Charles III查理斯三世的感情史

153 回覆
73 Like 6 Dislike
諗起遲d入籍宣誓要效忠呢條友就
仆佢個街上年8月申請到依家都未撚得
仲有一個方法就係結婚之前講到明,自己最愛係邊個,結婚目的係乜嘢。而唔係周圍搵貴族女,搵到就氹人嫁比佢,又唔講清楚個事實
一係好似而家隻nigga咁囉
脫離皇室但係係咁搲著數
做一個切實嘅敗家仔
一開波唔好娶Diana咪直頭唔會發生囉
通晒天係好合理
更加證明同Charles同一個心智成熟程度嘅女人都知佢係大仆街
佢唔搵Diana落手,都會搵另外一個都係細+唔熟悉上流圈子嘅o靚妹結婚
佢係衰又賤格架啦

但符合以前果代既思想…..
個媽有終極話事權
個仔只係滿足媽既願望
唔關外貌事
主要係因為Camilla唔係名門之後+年紀大
當時嘅英國皇室係想Charles同一個後生+貴族後人結婚生繼承人
先唔講身份配對問題

「一入侯門深似海」呢句說話係東西方通用
咁又唔得,佢要做英王,點會捨得離開皇室
卡米拉雖然咁樣衰 但交際上幾受歡迎,溝唔少仔

對付Charles依啲應該係不費吹灰之力
所以佢老咗先適合做king
根本一個仆街黎
Lady Amanda Knatchbull

佢兩個後生嗰陣真係好樣衰
其實唔通晒天先奇
去兩次舞會都淨係掛住同Camilla跳舞,係人都知發生咩事
就係有佢阿叔先例
queen先唔會畀個仔再黎多次
係charles早出軌,麻煩你自己google下先9up
diana婚前已經搵過camilla對質,果時camilla仲串9佢

好心咪9up當事實

camilla咩下場關anna咩事呀,閱讀理解U?
其實如果佢肯娶個貪慕虛榮嘅女,
大家知咩事各有各玩,反而無事

仆街在佢又想搵條純純A0女,又要出軌,咁就仆街
其實無得你俾唔俾佢阿叔果時都唔會有人俾啦

係charles太軟弱
我估佢可能知道自己一脫離皇室就什麼也不是
卡米拉亦唔會夠錢support佢
所以無膽走佬
咁條佬咁廢,乜春都無貢獻
你做乜都會功高蓋主架喎
可能係啱channel
同埋你鐘意人,人地做乜你都搭糖架啦
有冇諗過Diana咁chur就係因為發現佢兩條友有路
本身Diana拍拖未發現果時大家相處都無乜事(所以Diana先答應佢求婚),之後發現咗,關係係急轉直下
其實外表係其次
最嘔心係佢兩個年紀都唔細,
兩條三張老野
咁樣出軌同聯手搞9個十幾歲入世未深嘅Diana
其實有訪問有講過佢婚前最後一刻發現charles同camilla有路果時,根本唔想結婚
但已經太遲,果時已經公佈咗,全國都知

同埋年紀上Diana 其實得19歲
要算賬點都應該搵3x歲嘅charles同camilla

所以我唔覺得Diana有責任,佢只係俾人呃咗甩唔到身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞