King Charles III查理斯三世的感情史

153 回覆
73 Like 6 Dislike
100 Greatest Britons排第三
僅次邱吉爾同整大西部鐵路條友
高過牛頓,shakespeare,charles darwin
咁查理斯同卡米拉打茄輪咪即係同安妮公主間接kiss
條友身為王子成世人求過幾次婚?
淨係呢幾個包戴安娜都4次
廢到要漁翁撒網但係鍾情卡米拉
結婚淨係為咗皇室責任,又唔捨得放棄皇位

呢個世界已經有件廢登,仲加件廢查
唔怪之得畀人話東升西降
仲要個老婆係佢自己搵自己求婚,又冇人迫佢娶,完全唔明有咩咁慘
仲好有性格
佢老竇靚仔到癲,但唔知點解生出來四個仔女冇乜邊個靚
Charles後生好醜樣,而家老左反而幾型棍
D女有d都幾靚
但個Camillia真係好樣衰
有拆解過,鼻同嘴似Philip, 面型同眼似英女皇
硬係認住佢好似David Bowie

唔會啦,餅印咁
Agger
其實當時都有愛德華八世做先例
你係咁愛隻卡米拉 一樣可以不愛江山愛「美」人 無人迫你呃人黎結婚
就算退一步話你結左婚生埋啲王子都係覺得唔得啦好愛隻野呀
咁你咪離婚 唔離不特止仲要係咁出軌 Camillagate都出哂名 有咩好同情

隻卡米拉仲要佢地拍拖前已經係咁介入 真係賤婦一名 做狐狸精做到上哂位真係不得了
成日覺得佢同超級無敵掌門狗個人好似

同Camilla生嘅話應該衰多兩錢重 重樣衰
聽講其中一個原因係卡米拉會俾Charles 私人空間
Diana 太小妹妹太chur

真係唔明點解可以妖艷同純真同時出現係一個人度
on9,如果king Charles而家單身,排隊輪候嘅港女排到去深圳河打蛇餅報名啦,邊個唔想做王妃做王后
佢嗰個年代只可以娶貴族後代
因為Harry係紅髮所以有咁既流言
事實係兩邊既家族windsor and spencer都有紅髮基因

其實同Queen Mary仲似餅印
咁camilla係咩下場同埋diana出軌早過charles
後生嗰時佢好俏皮,又有 d 男仔頭
但呢度完全feel到佢比段婚姻同皇室wear out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞