有無人覺得戲院好嘈?

65 回覆
56 Like 2 Dislike
自己覺得去amc同ifc睇d人好似正常d
去貴價就無呢d麻煩,e.g IMAX , VIP ,
MK 不去是常識

其實無關係

實有人比咗錢當自己大爺,觀眾要自律外,戲院都要識執正啲嚟做先會有阻嚇作用,外國有院線會blacklist或者警告啲用電話,大聲傾計嘅觀眾
仲有踢椅背問題
依家新戲院d位已經寬闊左
d撚樣係要坐得咁衰
最勁試過後面位有細路係度fing鎖匙 啲家長唔撚理
真係火都黎
有次天地堂落又一城睇戲
屌你買個麥當勞入去食食到大大聲
果班應該都係shitty仔嚟

利申 shitty仔
同埋百老匯次次播片前出個段叫你唔好嘈、要熄機既片真係好垃圾,太cutie,完全零阻嚇

我見過細路當卡通片睇,一路睇一路大聲笑

我上次係 後排3個中學生跟住唱
佢地個樣起碼中四 中五
之後一唱完 就開始吹水傾計
試過有個女人食爆谷好撚大聲
我fd 直接屌鳩個女人
聽錄音真係痴線 心諗出去聽啦唔該

聽完錄返音回覆都見過
坐第一行睇睇下自拍又見過

睇啲唔用腦的片最易遇到
睇鬼片嘈到仆街
啲一班人黎睇果啲係咁傾男嘅又懶係威咁估劇情
咁嘅氣氛睇乜都唔驚啦
睇鬼片嘈到仆街
咁嘅氣氛睇乜都唔驚啦

點解你可以忍受到人傾偈
試過後面坐左對男女
個男好似叻唔切咁同個女既係咁劇透
嬲到當場屌佢
早幾日睇spiderman ,後便個細路十一二歲,勁大聲係撚咁笑,正常人一個笑位笑一兩秒,佢笑十秒,仲要marvel 啲戲笑位都算密集,基本上成程都係聽佢喺度笑

不過呢啲都唔知屌唔屌佢好,佢又唔係傾計
仲有啲戲院唔夠斜,
前面坐條仆街又高, 又唔坐底少少,
好撚慘
睇鬼片嘈到仆街
咁嘅氣氛睇乜都唔驚啦

點解你可以忍受到人傾偈

睇鬼片一嘈 其實真係好影響
特別啲仔好多會懶型咁估劇情
啲女又會細細聲話好驚呀 點算呀 唔睇啦
幾次都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞