【日/英】Grand Summoners-英文版東京復仇者合作仲有幾日完

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
第一抽必5*,係指個個pool用5石/免費嘅第一抽
定係每日reset完嘅第一抽?

新入坑 暫時剩係抽左每日轉盤個個pool. 使唔使重刷

仲有張五星券抽中呢個.
轉盤唔知算唔算單抽咗
你試下用石單抽一次東京池睇下出唔出五星俾你
轉盤嗰啲通常做咗活動池首抽先再攪
因為就算五星實力都好有限
活動池抽到五星大角,呢啲池嘅五星當bonus
𠵱家國際版首抽步驟通常係
先睇每日重置五星》石單抽活動池〉十抽活動池
對我嚟講 重置中大獎加一隻活動五星
或者
2隻活動五星跟住重置未攞
呢2個情況都可以開局
跟住可以開始抽輪盤五星券

重置30號前都可以入去攞
每日換一隻

上次紅圈算大獎
黃色2獎
其他抽到可以cap圖上嚟問
巴打好有心講解
幫佢講多幾句先
呢隻game自己開抽算係hard mode
如果買acc多石算係normal mode
直接買人地acc嘅係easy mode
可以上epicnpc到搵grand summoners account睇
有啲分分鐘都係百零二百蚊但已經有幾隻好用嘅角

如果真係靠自己嘅
我建議主力以vox/hart為主身
cestina同miranda都好用 但初頭可以回奧嘅得用劵換到嘅Fen係勁A type回奧
呢到順便講解一下回奧嘅分別 有分A B C D E type
A Type意思指可以同任何類別嘅回奧角色共用
例子:Fen, Dark Fen(無記錯得呢2隻係A)
B type係另一個類別 例子係Juno, Hart
C type多數係合作角色 例如而家東京復仇嗰隻同Mako
其他類別我都唔太記得 可以睇呢個discord channel 係GS嘅dc黎 入面基本上有晒所有資料
https://discord.gg/grandsummoners
所以龍堅係type C?
記錯 合作角係type e先啱 佢同mitsuya都係type e
是咪可以搭晒abc
國際服課金有無話邊樣抵課少少
8蚊
如果佢月費80石都係paid就抵
不過佢係50paid+30free
有個step up for beginner果個呢 最尾係有張fes hero果個
我都想問 其實有無巴打知
佢總共要幾錢
同埋最後嗰隻係隨機定點
我見個影係vox嚟
google到reddit啲人講
1st step: $3.99 2nd step: $9.99 3rd step: $19.99 4th step: $49.99 5th step: $99.99
夾埋18x USD
我比較想知佢張劵會出咩英 有無個list
我之前想知都check唔到

有無日版巴打玩過
是咪有過98合作
https://youtu.be/zCrEkmDKJ4Y
係 不過同類型應該搭唔到 因為我用mitsuya同mako係會抵消左
呢個好似好耐之前了
我見有人賣acc有拳王嘅野都係絕版野黎
國際服有多石號? 係tb好似搵唔到
國際服好似真係無平起手
再唔係上epicnpc鬼佬交易網買
係叉得幾快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞