【日/英】Grand Summoners-英文版東京復仇者合作仲有幾日完

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Vox佢一定要出一次true art開mega drive先
Mega drive本身無攻擊力
咁佢每次出skill就可以升40 art gauge(本身升20)
跟住你再夠氣出true art佢就會出大技
大技好撚高攻, 仲會全體爆擊100%唔記得幾多秒
Mega drive記得睇時間, 佢夠時間要重新開過
( 佢個大頭右下角有個計時睇到幾時完)
普通技開唔開都係嗰招, 全體全states加唔知幾%唔知幾多秒
變相可以補血/大最高血量
有補血加大血量超高攻加全體爆擊
呢隻野曾經上過神枱第一幾年
雖然講得好仔細,不過我仲未摸熟隻game 所以完全唔知你講乜😅

不過你見長期apps 個icon都係佢就知佢沙pop
總之我所有資源都俾佢啦😄
可以理解做只要warm up一次, 佢就可以快速充能好快咁出超必, 超必勁大力出完全隊一定時間內100%爆擊, 佢出普通技仲會加大全體血量
簡單易明
原來隻game 仲有人玩係開心嘅
我喺新game 個po導人入坑
隻game係好撚好玩, 不過抽野衰攪到好多人棄game
我依家都係hea住玩,間中打活動拎石

正啊無償50石中左

垃圾
呢隻勁?
不過幾靚
加攻補血大力
不過應該好似vox咁, 極難關未必會出
活動d pt係咪無晒
係邊到開返換野

收咁埋
感謝

最汎用既話用邊4隻
另外仲有兩張Ultimate Hero劵 換邊隻好 已經換左Fen
屌你連汪阿姐都有
換samsung加防啦
仲有一張留住先, 睇下遲啲仲差啲乜先換
無乜方向
推緊主線,主角使唔使升爆?
係咪要打Giantboss刷武
升咗啲常用角上90先
進化差咩素材就打邊隻boss
跟住做限時活動任務換野
或者可以刷隻120luck角先
佢𠵱家活動加成luck角小丑應該算係比較易打嗰批
有luck角去multi入人房唔會咁易俾人踢
主線可以等1/2體先推
媽的Lisa姐
組隊最萬用上邊4隻好
另外光精我唔夠打 手上呢堆有乜用到

呢幾隻公認宇宙級
新嗰隻同三谷你用下, 我無俾唔到評語
光精係十星嗰隻? 你試下龍堅米奇hart vox

道具要落防具頂第一下光劍
無防具你睇下換唔換呢件
我記得米奇有防具欄裝
Vox入去battle喺光劍判定發生前開一下na加血
之後睇下龍堅米奇vox大技可唔可以秒到佢
因為光精第二下超大技係必死咁滯
如果都係唔得就遲啲先打
我記得我以前都打咗好耐先過到
好 收到

呢隻係咪可以攞?
大獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞