【日/英】Grand Summoners-英文版東京復仇者合作仲有幾日完

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
大女神cestina都可以升埋
佢普奧開罩加到奧
真奧大力同加物理攻
如果魔攻隊就上面4隻
但極難關我最常用就係大女神mako
先練REM同REZERO原因係佢地都有5星援護
咁呢隊就會變左4隻角都有5星援護 回奧可以夠快 REM可以減對方攻防 基本上成隊都無咁易死
REZERO又可以減傷 整體黎講算好好用

手痕買咗個皇帝多石帳,然後抽成咁,會唔會好啲?淨低一千石
做乜買完唔講聲就抽
1500石留返30號抽新角丫嘛
你呢個唔會好過上面嗰個幾多不過你可以雙開自己幫自己打野嘅
未試過抽石嘅機率,所以想試吓
快啲儲返500石30號抽fen啦
呢隻game除非頭10抽之外 基本上都係保底抽角先著數
如果唔係同射落海無大分別
保底一般係30抽 即係1500石
有冇日版巴打幫手睇睇,岩岩抽到呢隻要唔要好?

收到巴打,我都係返去推下主線先
我個人認為唔好 繼續等有juno之類先
你而家呢個底可以練住第一行第一隻同最後2隻
加埋尾2嗰行中間嗰隻水屬
皇帝有𠵱家係最高tier嗰批?
皇帝使用上黎講勁過juno同b奧裡面最好
技能加30奧 奧義同vox一樣可以回血
真奧67000% 15秒回6 另外再加放位唔同有唔同passive 有加命中 減傷 或者加攻buff 放第四個位嘅話就3個passive輪住放
仲唔駛好似juno咁暖機同持續扣血 淨係出真奧嗰陣減10%血
有3把真武 其中回奧嗰把係必須咁濟 另外兩把無咁重要
呢隻野近排日本都復刻過 應該近期唔會再復住等就等國際服應該年尾會出
隻野聽望幾過癮
不過最重要係抽到
皇帝使用上黎講勁過juno同b奧裡面最好
技能加30奧 奧義同vox一樣可以回血
真奧67000% 15秒回6 另外再加放位唔同有唔同passive 有加命中 減傷 或者加攻buff 放第四個位嘅話就3個passive輪住放
仲唔駛好似juno咁暖機同持續扣血 淨係出真奧嗰陣減10%血
有3把真武 其中回奧嗰把係必須咁濟 另外兩把無咁重要
呢隻野近排日本都復刻過 應該近期唔會再復住等就等國際服應該年尾會出
隻野聽幾過癮
不過最重要係抽到
想問下新手應該打咩先?同埋痴人場點先唔會黑人憎?
呢隻真勁野黎
所以無juno有皇帝都好夠
清主線 清晒所有打到嘅活動拎石
收到🫡
暫時得超西fen有三行氣?
之後啲舊角有無得解鎖
要等佢再公佈
而家就咁睇似係新角色咁出

聽講有種係抽1萬嘅
是咪中嘅機率高啲
國際版突發

黑岩射手 dawn fall
即時pvp
算係?因為1萬石個pool啲英無咁雜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞