屋企裝修,有無人可以分享下各樣電器既頂級裝置係點同幾錢

284 回覆
5 Like 64 Dislike
LG a9k ?
600尺仲55吋 有大買大啦啦
分體大金呢幾年食撚晒屎 三菱重工好用
按摩椅
識有錢佬話惠而普係少數有齊廚房電器既牌子
同時佢貴價型號同平價型號可以差好遠
所以平價俾人屌到賤過地底泥
電器都幾百萬最少
我本人係好撚唔鍾意嗰啲咩雪櫃嗰啲古靈精怪野,我係覺得令到自己生活最好就應該係高速嘅上網服務同埋美麗嘅屋企家居嘅燈飾
如果設計得好靚嘅廚房姐,尤其係嗰啲嵌入式嘅話呢揀嘅牌子唔多,同埋如果你同一個系列嘅話你一係就係去到最盡因為如果你話老婆要煮嘢食或者屋企人鍾意煮嘢食嘅又用得着嘅咁又冇乜所謂,但係呢一條數係好恐怖㗎。因為你壞咗之後你要搵返同一樣size你先可以裝返落去

佢仲要整埋嗰啲隔音同埋唔好有共振仲有嗰啲電視嗰啲走位啊同埋散熱嗰啲嘢好複雜好複雜早啲淨係廚房我自己本人經歷過係可以使成幾百萬
全屌米
其實我勸你唔需要咁快諗呢啲先,其實你電器呢樣嘢呢你如果計好位嗰啲呢你就點都會買嗰啲,但係如果你其他嘅話你不如慢慢睇吓先啦,反正呢啲嘢過幾日又可能有出新款

電視機你可以買嗰啲啊即係有Apple TV嗰啲就OK 㗎喇,吸塵機呢我覺得就唔需要買Dyson嘅

風筒呢啲更加唔需要洗咁貴啦,你買個幾百蚊嗰啲咪算囉講真,你又要買吸塵機氣人你又要買吸塵機咁其實你不如用啲湯或者嗰啲嗰啲叫做咩啊掃地嗰啲嘢仲好啦費事洗咁多無謂錢,因為講真你要用機器人嘅話咁你又點解要買一個吸塵機你用得吸塵機,你就唔會覺得個機器人有用,因為robot裝
唔到垃圾
kdk好正 收到風,如果屋企細嘅話呢最好買嗰啲細細隻嗰啲圓圈嗰啲自己360度色轉來轉去嗰啲可以攞嚟吹埋啲衫褲呢如果擺喺洗手間去吹乾最好
根本600計返實際上面積根本就冇幾多
所以買得廚房嵌入式電器一定要買s 記 m記 b記果堆歐洲牌子
Size共用可以一換一 ,安裝方法又係大同小異
吓,我覺得買49吋都 夠, 如果55 號覺得好似有啲多餘55做咩呢?同埋如果佢呢個屋企嘅size其實應該仲可以用嗰啲掛牆嗰啲有個假嗰啲可以拉出嚟嗰啲囉好少少都覺得冇乜用,因為睇電視通常都係得一個方向。
用埋d普通野話頂級
有d直情係cheap野
開葉啊嗰啲嘢又唔係貴嘅,不過壞咗嘅話又要嘥時間去整,如果係我嘅話我就點都買番啲大啲嘅牌子不過就唔會話去到好貴好貴因為始終呢啲嘢都唔係自己用得比較多
人地買Miele 一樣可以兩三年換一部,窮人先等壞機再換

利申:窮人
乜料呀 講緊吸塵機
Sub-Zero3門雪櫃
都唔算貴,我裝全屋分體都要 10 萬,如果間屋樓底高的我都想裝風喉機
錦鯉有咩高見
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞