巴塞將起訴馬體會:基沙文已經是你們的了 必須付錢

182 回覆
175 Like 8 Dislike
要幾撚犯賤先會將呢間 有汗出無糧出、簽完約變歷史文件、賣球員走唔使問過球員意願……嘅球壇黑社會做Dream Club
地球聯合軍
理性阿迷(自稱)
愈黎愈似某D國家
所以我都幾撚佩服
隊波一啲賴死唔走一啲無糧岀一啲無位踢
咁多問題都可以仲運作到
仲要有問題個批fdj alba depay又可以當無事
繼續上場交足貨
唔知隊波士氣係點維持到
迪莊有錢收有正選贏 巴塞球迷又中意迪莊佢留得低雙贏 巴塞佢有份踢得好三贏 輸嘅只係嗰班食唔到花生嘅on9仔同埋買唔到嘅死獌狗咋喎
收少好多錢?
屌嗰陣比猁反cup成班疤狗喺度作潮文
冬季窗就到fdj
巴丐
無錢都買到咁多人
你講野咁撚on9既
賣咗未來先有錢, 咁算唔算有錢, 未來轉播賣咗25% 得返75%收入
買人都係些住先
出糧點解又唔些住先
依家佢唔係個遲d出糧俾fdj喎
直頭走佢數喎
邊個連登仔?
好似話巴塞球員好佩服fdj唔減薪企硬留隊
有球迷屌完佢 其他球迷第日都即刻去返訓練場撐DJ啦一個半個屌就當全部咩
今季成間疤靠晒利雲,佢入唔到波拎到好成績就大家冇糧出等執笠
其實巴塞係第二次lever係有造假數

但完全無機構告鳩佢
正常被人踢爆造假數,至少巴塞有人要坐監
但最後只係void咗造假數個筆錢,唔計收入

就係呢單,我就知道巴塞真係大撚哂
其實只係獌軌日日煲你就以為好大 人地FDJ個幾月前已經講撚明唔去獌,班獌重日日喺狗竇發春夢reg人都講到明用槓桿就掂,又係要日日打J話reg唔到
邊間球會冇借錢你以為改建球場係用cash?
同埋槓桿邊忽係借
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞