巴塞將起訴馬體會:基沙文已經是你們的了 必須付錢

182 回覆
175 Like 8 Dislike
點解要罰?無球員告上法庭 西甲工資帽又守晒規矩
所有新聞都係得個up字 實際就係隊長自願減薪 迪莊碧基最後無走 巴塞亦都無告過迪莊 迪莊亦都有加人工
自己睇皇馬馬卡報睇上腦 食花生食咗個寂寞就想人地死?
唔通你叫西甲因為自己啲垃圾規矩去罰球會趕走自家聯賽明星?
其實有個問題想問
之前吹到Fdj同疤反哂面咁
點解而家好似當無咗件事咁
全部party都可以當無事發生過
都幾撚犀利
告到馬體會仆街就啱喇 好撚憎
窮人最惡
其實根本無反過面
全部都係馬卡報吹出黎
班閪菜膿娜撚以為間閪球會借上借上借上借到有錢之後攪掂晒班球員,然後就可以串番之前屌鳩佢地啲人老老柒柒啦,要借錢借到咁先啱啱攪得掂今季就好心收下聲,匿返入自己老母個臭閪入面,得閒飲下閪水食下閪膏玩下閪毛啦,有少少野好似向好就係個閪到走出黎鳩up幾句以為自己做乞兒好撚威,屌你老母骨灰唔好撚笑撚大人地個口啦!比全部人圍屌仍然覺得自己無問題係得班閪菜撚同某国人先會咁架渣,屌你老母個閪
咁啲球迷屌係真定假
一定係死皇狗假份巴塞球迷中傷巴塞啦
巴塞球迷品格係最高尚嘅
球員係最有passion嘅
球會係最有人情味嘅
所有衰嘅野都係皇狗搞鬼
哇哈哈呢條 on9 真係好出色
話說最後迪莊係點解決?
似係曼迷多
想焗fdj轉會
屌你老母
做到成個狗會咁
好彩美斯無踢呢個狗會
乞丐
鳩吹兇人姐,之前又話告FDJ
因為人情味 所以咪唔告囉
啲買賣轉會咁垃圾 可以點幫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞