『港大舍堂靚仔型男全面睇 』

356 回覆
62 Like 976 Dislike
我都唔撚貼 負已皮
見到中學師兄
要post 麻煩係啲乜柒secret post
好撚樣衰啊
夾硬話靚仔型男 算唔算誹謗
不如研究Nick Sung點解咁完美仲好 又dental又有樣有身材

大把人排隊俾佢鞭

有冇相啊 幫hku平反
不如研究Nick Sung點解咁完美仲好 又dental又有樣有身材

大把人排隊俾佢鞭

有冇相啊 幫hku平反

點解可以靚仔成咁 好想幫佢含

佢好撚好波 成隊波俾佢扭哂

輪廓幾分明,但係唔知點解有朕好濃既gay味

成個feel似泰仔

大把人排隊俾佢鞭

有冇相啊 幫hku平反

中上樣+身材正+dental...

請立即鞭鳩我

有冇人知佢直定基
喺港大讀左一年書 ,其實都唔知學過D咩
不過𥄫仔呢個技能係與生俱來
喺campus, GYM room, sport grounds成日見到D仔,有D係幾正
但唔知點解覺得正個D多數都係有住Hell
好彩自己叫做住過下2個月多D hall, 𥄫到D hell 界既正菜
但係最後因爲D咩floor O,hall festival,hall visit chur 到我死下死下,最後好驚自己身體頂唔順同gpa太差而quit 左。

不過點都好啦, 因為hall 活動同平時有𥄫仔習慣而去留意左D靚/型仔
之後去搵下又好易就揾到佢地Facebook,所以決定同大家分享下,順便同大家講下每間hall男仔大概既style

**有2間hall 冇, 因為真係冇撞過有正野

施德堂
一村hall
分unit 制, 好似姐係話一層男,一層女加埋一齊去玩
D仔走champ路線,有樣,叻既才能先入到去
讀書仲要好似幾好成績,D仔個樣都幾成熟,唔錯唔錯

利瑪竇宿舍
傳統男hall
不嬲以熱血做賣點
咁多年收親既都係運動型男,好多肌肉好正呀救命!!!

馬禮遜堂
二村男hall
呢間hall既男仔就少D留意到,可能佢地比較愛hall sosad
比較少靚仔(主觀)

孫志新堂
二村男女hall
呢間hall不嬲以收靚仔靚女做賣點
睇落都覺得唔錯,淨係知佢地hall入面玩得好放
D仔有少少壞男孩感覺都唔錯

李兆基堂
二村男女hall
呢間hall D男仔似偏唔係咁sporty
類似睇落乖仔D 同似文青D
D 仔純純地感覺傻下傻下都幾得

聖約翰學院
pokfulam 82號
一向sell開貴族hall既image
好似話唔係讀名校入唔到 多數入到既都係:樣靚,有錢,有才能
就咁睇又真係似講緊事實咁
D仔真係唔錯,係有陣blue blood 既味

靚仔多數落地獄

大把人排隊俾佢鞭

有冇相啊 幫hku平反

請立即鞭鳩我

有冇人知佢直定基

好想比佢整牙個陣塞埋條J入我口

大把人排隊俾佢鞭

有冇相啊 幫hku平反

請立即鞭鳩我

有冇人知佢直定基

好想比佢整牙個陣塞埋條J入我口

港大人緣差金榜
會員「偽毒ching」都秒殺佢地
Noah Kwok

7到
Noah Kwok

得呢兩張影得ok,睇去其他相唔靚仔嘅
[/quote]
得呢兩張影得ok,睇去其他相唔靚仔嘅[/quote]

因為我都係HKU 畢業
自己唔靚仔
又見樓主無出自己住開個間hall
又廢事出自己啲FD
呢件算係sky lee 比較好個個呢
樓主post個炸係咪臭朵架?
哇屌 咁睇落 我男朋友實係全港大學校草

大把人排隊俾佢鞭

有冇相啊 幫hku平反

請立即鞭鳩我

有冇人知佢直定基

直 我fd個ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞