『港大舍堂靚仔型男全面睇 』

356 回覆
62 Like 976 Dislike
喺港大讀左一年書 ,其實都唔知學過D咩
不過𥄫仔呢個技能係與生俱來
喺campus, GYM room, sport grounds成日見到D仔,有D係幾正
但唔知點解覺得正個D多數都係有住Hell
好彩自己叫做住過下2個月多D hall, 𥄫到D hell 界既正菜
但係最後因爲D咩floor O,hall festival,hall visit chur 到我死下死下,最後好驚自己身體頂唔順同gpa太差而quit 左。

不過點都好啦, 因為hall 活動同平時有𥄫仔習慣而去留意左D靚/型仔
之後去搵下又好易就揾到佢地Facebook,所以決定同大家分享下,順便同大家講下每間hall男仔大概既style

**有2間hall 冇, 因為真係冇撞過有正野

施德堂
一村hall
分unit 制, 好似姐係話一層男,一層女加埋一齊去玩
D仔走champ路線,有樣,叻既才能先入到去
讀書仲要好似幾好成績,D仔個樣都幾成熟,唔錯唔錯

利瑪竇宿舍
傳統男hall
不嬲以熱血做賣點
咁多年收親既都係運動型男,好多肌肉好正呀救命!!!

馬禮遜堂
二村男hall
呢間hall既男仔就少D留意到,可能佢地比較愛hall sosad
比較少靚仔(主觀)

孫志新堂
二村男女hall
呢間hall不嬲以收靚仔靚女做賣點
睇落都覺得唔錯,淨係知佢地hall入面玩得好放
D仔有少少壞男孩感覺都唔錯

李兆基堂
二村男女hall
呢間hall D男仔似偏唔係咁sporty
類似睇落乖仔D 同似文青D
D 仔純純地感覺傻下傻下都幾得

聖約翰學院
pokfulam 82號
一向sell開貴族hall既image
好似話唔係讀名校入唔到 多數入到既都係:樣靚,有錢,有才能
就咁睇又真係似講緊事實咁
D仔真係唔錯,係有陣blue blood 既味

利希慎堂
沙宣男女hall
sell有男女同層,因為咁吸引到唔少想玩既人入去
收人冇話想收咩類型,因為咁有唔同類型既正菜入去
咩類型都有D,正呀

偉倫堂
沙宣男女hall
sell warm 既,但係其他人口中就話係男女版Ricci
所以收親既仔都幾sporty,好多都本身係U team,HK team咁
D仔都真心幾高質,做得運動又玩得其他野,真心正

利銘澤堂
沙宣男女hall
sell 唔chur
hall 入面唔太重sports,比較重時事
所以入面D仔係比較文靜,留意社會同學術上面既野
D仔睇落斯文淡定,有暖暖的感覺

大學堂
水塘道城堡(男hall)
sell 團結同留意大學事務
hall入面人數唔多,所以差唔多個個都係大學入面身兼有職務
唔太重sport既hall,所以收既仔都比較似書生,文質彬彬~

其實好想自己冇quit hall,有多D機會去接觸到唔同hall 既男仔
如果識到佢地其中一個再發展下就好,不過好似上面大多數都係O 既,FF完畢

不過,聽人講hall既男仔多數同hall女仔出pool多D,因為佢地平時比hall education,hall culture,練team chur到自己都已經冇咩時間出去參加其他society,所以係hall入面會多D機會同女hallmate 接觸...

好想住番hall呀,望多佢地幾眼都覺得幸福
借刀? 質素高到
Gay
借刀? 質素高到

真心係campus 睇到覺得正架
Gay

我係女
係咪我真心咗 一個yiuman秒殺佢地ok?
借刀? 質素高到

真心係campus 睇到覺得正架

真係求其執幾件都好過呢啲

雖然用咗中學雞比 但係歲數都差唔到幾多啦
何東仔呢
見到馬國明

未請教
見到馬國明

邊個邊個
見到馬國明

same
我快碌過個時
見到馬明 心諗 咩事?
再碌返上去
原來真係馬明
見到馬國明

邊個邊個

#2第1張圖
見到馬國明

邊個邊個

#2第1張圖

馬明正呀
見到馬國明

邊個邊個

#2第1張圖

好撚似
嘩屌 冇條掂
樓主咪自貼啦
嘩屌 冇條掂
樓主咪自貼啦

都話我係女
HKU咁多仔你可以揀一堆柒既出黎都算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞