『港大舍堂靚仔型男全面睇 』

356 回覆
62 Like 976 Dislike
你d口味幾特別
西童條仔
屈機 又高 188-190

個樣成個草泥馬咁

Ok 我無話可說
同港大有仇
RC最多靚仔

第一 第三 都ok 第二
係咪食咗屎呀傻鳩

做乜撚野

利希慎堂
沙宣男女hall
sell有男女同層,因為咁吸引到唔少想玩既人入去
收人冇話想收咩類型,因為咁有唔同類型既正菜入去
咩類型都有D,正呀

偉倫堂
沙宣男女hall
sell warm 既,但係其他人口中就話係男女版Ricci
所以收親既仔都幾sporty,好多都本身係U team,HK team咁
D仔都真心幾高質,做得運動又玩得其他野,真心正

利銘澤堂
沙宣男女hall
sell 唔chur
hall 入面唔太重sports,比較重時事
所以入面D仔係比較文靜,留意社會同學術上面既野
D仔睇落斯文淡定,有暖暖的感覺

大學堂
水塘道城堡(男hall)
sell 團結同留意大學事務
hall入面人數唔多,所以差唔多個個都係大學入面身兼有職務
唔太重sport既hall,所以收既仔都比較似書生,文質彬彬~

其實好想自己冇quit hall,有多D機會去接觸到唔同hall 既男仔
如果識到佢地其中一個再發展下就好,不過好似上面大多數都係O 既,FF完畢

不過,聽人講hall既男仔多數同hall女仔出pool多D,因為佢地平時比hall education,hall culture,練team chur到自己都已經冇咩時間出去參加其他society,所以係hall入面會多D機會同女hallmate 接觸...

好想住番hall呀,望多佢地幾眼都覺得幸福

第一眼以為馬國明
負皮個d酸到出汁

人地又靚仔大隻讀書好

利伸:負左皮
呢度啲人平時食開咩仔,樓主post嘅都average以上喎 講到mk執幾件都正過上面個啲,你執嚟睇下

利希慎堂
沙宣男女hall
咩類型都有D,正呀

偉倫堂
沙宣男女hall
sell warm 既,但係其他人口中就話係男女版Ricci
所以收親既仔都幾sporty,好多都本身係U team,HK team咁

利銘澤堂
沙宣男女hall
sell 唔chur

大學堂
唔太重sport既hall,所以收既仔都比較似書生,文質彬彬~

其實好想自己冇quit hall,有多D機會去接觸到唔同hall 既男仔
如果識到佢地其中一個再發展下就好,不過好似上面大多數都係O 既,FF完畢

不過,聽人講hall既男仔多數同hall女仔出pool多D,因為佢地平時比hall education,hall culture,練team chur到自己都已經冇咩時間出去參加其他society,所以係hall入面會多D機會同女hallmate 接觸...

第一眼以為馬國明

你第一眼都睇到好多嘢喎

利希慎堂
沙宣男女hall
咩類型都有D,正呀

偉倫堂
沙宣男女hall

利銘澤堂
沙宣男女hall
sell 唔chur

大學堂

第一眼以為馬國明

你第一眼都睇到好多嘢喎

第一張先岩
呢啲身型真係唔多得
利申鐘意高大少少肌肉
我覺得好多都好型wo
呢啲身型真係唔多得
利申鐘意高大少少肌肉

Nick Sung啦
樓主借刀

呢個又係靚仔?
對眼開到中間可以放到2張梳化
呢度啲人平時食開咩仔,樓主post嘅都average以上喎 講到mk執幾件都正過上面個啲,你執嚟睇下

行出街一個招牌責死幾件都叫average 以上
你係相中人?
真心定借刀呀你
你一定好憎hall友
笑撚到仆街

呢個又係靚仔?

好mean

好好笑

呢個又係靚仔?

好mean

好好笑

見到你呢句笑咗出聲 成個人醒神唒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞