mcu夾硬推女權真係好夾硬

187 回覆
744 Like 31 Dislike
做乜鳩
師兄block就可以
唔好quote了
有女睇咪幾好
好過成日睇班佬扮大隻
Phase 1-3
9成男人咁係唔係硬推男權?
同將啲本身白人角色格硬轉做黑人,同性戀一樣,你試下wonder woman 整個徒弟係男叫wonder boy,第二代黑豹係白人黎,睇下啲左膠俾唔俾
古一,死咗。
冇人屌
個女演員老??
On9
烏克蘭參軍打仗男多女少你又唔投訴?…
成個phase 4都推緊Wong喎
因為我從來無覺得offended/夾硬
包括MCU男多定女多
因為black widow 靚lo
而家班新女英雄個個大山婆同nigger
見到都唔想睇
Bw 唔夾硬
Ca2直程係型,又平衡到,美隊係正面陽光直接開打型,佢就spy 同搜集情報
點解人哋硬推 啲傻9fans都全部硬食
唔睇唔買週邊得唔得呀
冇錢賺自然唔會硬推
Chinese pig真係
好嬲好嬲
你係大山婆定nigger?
古一個定位好似係冇性別
你嬲定我嬲呀
Sam同Bucky 打車輪
MCU本身都係based on marvel comics
咁marvel comics舊個堆男英雄既創作背景本身就係二戰期間
核心理念係英雄(盟軍)打嬴壞人(軸心)
根據時代背景個時既英雄(軍人)絕大部分都係男人
咁創作大量男性英雄係好乎合當代背景
即使到今日 US女兵都係講緊唔夠20%
比盡你男女比都係8:2 最多7:3左右
按正常比例點會多女英雄成咁
根本有啲角色定位就係要男人為主個觀感先拹調
漫畫男黎
當時DS1變咗女都有啲爭議
其實唔知搞乜
有人話Marvel唔想得罪支那因為comics古一西藏人黎
真心唔拎明做乜拎啲老女人黎做SUPERHEROES
女LOKI又係,SHEHULK又係,BW個妹又係,MS MARVEL仲衰
明明搵個索既可以解決晒所有問題
其實就算係得一個女又有乜問題,本身依啲超級英雄就係男仔向,咁樣有咩問題。

即係我睇美少女戰士成隊都係女仔,又係唔係要屌柒作者。再要政治正確加返一半男人落去?
漫畫版為edgy而edgy好cringe喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞