mcu夾硬推女權真係好夾硬

187 回覆
744 Like 31 Dislike
仲要啲劇情特登加同性戀,比迪士尼搞到好尷尬
Girls get it done
the boys真係屌打曬平常既超級英雄戲
無kimiko 唔得啦,歧視亞洲人?
D記幾時搵你做編劇
垃圾劇
左膠自己睇
正,後宮聯盟,之後再出成人版,食埋成人市場
靚女既都算
屌又中東又黑鬼
而家套套mcu都夾硬加LGBT、BLM、女權、亞裔
痴撚線
仲有人care mcu?
手指有乜撚嘢
Marvel電影咁多超現實怪獸高科技超能力

然後你覺得女人角色好夾硬

The cast isn’t the problem

You are the problem
極度on9
唔係話個劇情夾硬唔合理,係女角推出嗰個鋪排格硬

明明漫畫原著男女角色都算平衡,其實都冇乜問題,你突然之間其中一個phase係咁推啲女角出嚟領軍咪俾人感覺夾硬
Scarlett witch 又唔佢做大
因為某程度上佢算係精神病患者
女人大波,有病又情緒化既形象佢有晒,點推得落手
藉口嚟姐
重新創作新女角色都係一樣會俾班破璃心右癌小粉男鬧㗎啦,又會話咩所有新角色都係女人男人無晒地位啦政治正確魔人嗚嗚嗚(以前所有英雄男人嗰陣又唔撚見你嘈)

反正係咪都俾人屌,咁倒不如offend到底啦
我上次打句"又係女人"過千負皮
個個走黎問女人多有乜問題,女人唔得咩之類
咁低質

好明顯連登已經比劣幣驅逐良幣
日本仔推女體化幾成功,媽浮搞到屎咁
mcu夾硬推男權真係好夾硬

Cls,phase 1~3英雄新出嚟嘅全部都係男人
女既得黃蜂俠同女武神, 兩個仲要淨係做配角

男既就一推,loki,cap,中東佬,hulk, thor, 幻視, hawkeyes, ironman又男,黑豹又話係男

唔係話唔加出得,但老實講真係幾夾硬,明明漫畫大把角色可以玩
咁先有特色,個個英雄都正常人道德魔人咁睇乜野,同埋佢嘅背景故事我都覺得好特別好吸引
留言唔關低質事
你當經期隊長同Elizabeth Olsen死架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞