mcu夾硬推女權真係好夾硬

187 回覆
744 Like 31 Dislike
Cls,phase 4英雄新出嚟嘅全部都係女人
男既得習大同moon knight, moon knight 仲要未算正式連去mcu

女既就一推,女loki,女cap,中東妹,she hulk, 女thor, 黑寡婦個妹,女hawkeyes, 未登場既iron heart又女,新黑豹又話係女

基本上係全部舊人角色轉晒做女,再加新角色係女
唔係話唔加得,但老實講真係幾夾硬,明明漫畫大把角色可以玩
張天賦?

寧願佢出啲新角係女
都好過翻炒啲原有既角色做女人
咁搞落去就黎連樹人都要出女聲版

呢位係咪唔會出
moon knight由於個角色係痴線,如果女人做,會俾人投訴
所以用返男人做
健身練大隻係咪一定要飲粉?
https://lih.kg/xOqEqnX
#493 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

施丹覓腸盈嵐(假腸)

PS.大家記住既清楚,因為佢唔會寫user id 出嚟

連登史上最厚面皮既笠水狗鍵盤戰士
抄人名零創意,撩人打交又要笠水,笠完仲要淨係識得上網匿喺個電話後面騷擾人嘅終極賤種

Google張圖當到咗,下一秒俾人踢爆,俾唔到user id

健身練大隻係咪一定要飲粉?
https://lih.kg/xOqEpDX
#467 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

ff 人哋想報警,最鍾意打稻草人追住人咬,成隻癲狗咁,一問佢幾時話想報警就答唔出

如果女既外表質素係dse, 波就係33222
https://lih.kg/xPjrziX
#103 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

終極低質戇鳩仔,以為自己撚緊人,點知俾人笑到面都黃

用對方到場既證明諗住笑番人都係第一個

幻想自己mma又打拳
有實力?唔知。無膽量,肯定

想問你幾時肯出黎見下面?好想見識下
喂其實想問吓呢,點解你會覺得手指有就一定瘋又唔好打?
係咪因為你平時係鍵盤戰士,所以練到手指好粗但無膽
會,好似銀河守衛隊會出
你都有人狙擊
果隻笠水狗平時冇生活冇嘢做咪喺度做啲無聊嘢囉
我都冇乜所謂同佢玩吓
笠水狗梗係有
其實究竟我係住上水定俾你撚到出上水?
追擊我都打段好啲合邏輯嘅嘢啦
有女Cap ?唔係轉nigga cap咩?
舊人黎
搵Henry過檔拍就正
摩擦力驚人
金髮好啲
本身漫畫都好多女角 之前又未出
仲有好多男角未出
最夾硬係endgame係peter parker面前女力個幕
其他都算啦
冇用多重宇宙嚟做解釋夾硬塞個角色接班咪算有誠意囉
再唔係咪過檔睇The Boys囉
果下真係唔知做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞