海茵莊園因「惡劣天氣」延期遲7個月,業主發聯要求發展商負責,提供取消交易方案!

270 回覆
259 Like 3 Dislike
大手客
姐妹花一下就搵翻啦
個個都知
係扮唔知揾個理由想退貨姐,買貴左樓市又跌緊,輸打贏要呢啲野
繁支可以買獨立屋了..
有八達通
有腦細,發展商邊有咁易放手
依家佢唔想殺你訂呀,殺完賣唔出,責死貨
屌你老母個個reply 都留港撚
悶唔撚悶
姊妹花而家
日日喺屋企喊緊
仲要畀連登仔鞭屍
好撚慘

事實唔怕講
樓都未收啲業主點可以咁冇信心?!係咪唔相信國家?
海茵莊園延期遲7個月收樓 九建回應業主:不會補償或取消交易

文章版權為新傳媒集團所擁有,原文請按: https://www.edigest.hk/374483/?utm_campaign=ED_ContentCopy&utm_source=Web-inventory&utm_medium=Content-Copy_ED
笑撚死
人哋發展商大把律師團隊
仲有啲條款肯定利益自己
嗰班傻仔小業主輸打贏要
人哋一眼睇通你
咪臭係,日日拎果幾十個單位出黎出租比窮鬼扮良心企業,賺少果一千幾百萬就打晒飛機,佢每次做咩都賣恆晒報紙,D公關費都唔止依個數啦 佢好多物業都有收政府補貼,又唔見佢回饋返比市民
告我囉
一入司法程序 聲稱個盤因為屬於證據
全面停工
拖返你地幾年再贏埋
如果可以比班業主退到訂應該大檸樂
半年後成個莊園變鬼城,到時更加冇人會買
迷離莊園
大圍係因為偷工減料先有得回水普通delay邊有得回
應該似係想搏大霧一路拖住睇吓地政批唔批CC 搏入咗伙收埋尾數先慢慢再起果兩條橋 唔批嘅咪好似而家咁話疫情為由延期再起返好
不過如果一早就知唔批嘅都仲要拖到最後一日先發新聞稿通知班業主就真係幾仆街食相好差
最後一日先通知都幾仆街 擺明玩鳩啲業主不過實跟足合約去做 都係睇佢會唔會顧下形象良心發現姐

港樓只升不跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞