海茵莊園因「惡劣天氣」延期遲7個月,業主發聯要求發展商負責,提供取消交易方案!

270 回覆
259 Like 3 Dislike
九建都幾撚狗
做臭個朵,下次邊個敢買佢d樓
延遲半年已經包左不可抗力因素

好似呢單再遲 , 就要退訂賠P+2利息

海茵賣到22000/尺咁高, 我買左都退訂買旁邊俊瑩/領都12000
正常照你咁講已經賠左
點會仲係到嘈
超過六個月退訂賠償先可以成立
所以我是九建就俾雙倍人工, 趕到延期六個月內交樓

個時22000/尺出左成批蟹貨, 佢地一定退
翻賣2萬元尺應該都賣唔到
之前誠哥愛海頌好似狂趕工, 岩岩好延期六個月, 殺哂班人訂
今次狗建有成7個月 氣定神閒咁款就知有十足把握
七個月起兩條橋得咩?定係到時再延期
去康文署用地條橋一早整好橋墩。中間嗰條係預製式。一定做好左只係有心拖。

去峻二嗰條根本未傾好。所以半年內都唔會有。

而家地盤都冇咩人做野,只係等年尾通車去用一手樓花賣個好價。

7個月,傻嘅都知咩事。根本硬食
將心比已係幾撚慘,一直無消息話會遲,咁正常都預佢會準時啦。點知最尾一日先出信話會遲
大圍站又係莊, 佢又係莊
2莊
狗建
公關災難到咁 睇黎有排食花生
完美撚狗
香港人最撚 善忘 貪錢
只要新盤平一城
大把人狗衝
不了
其實都幾仆街
延遲唔係問題
但呢壇嘢佢擺明有心隱瞞

有乜理由收樓最後一日前下晝先同人講
條橋未整好又話地政未有圖紙?
你應該係一早知啦,大大方方早幾個月同人講等人地有兩手準備都好。
依家咁搞法睇嚟七個月都未必搞得到

會唔會因為兩邊天橋,搞到變咗香港版海一居事件
九建為左慳個少少錢 做臭個名
呢家一定同恒大睇齊
呢2-3 年希望佢新盤可以有好成績
佢應該無諗過班人印曬啲對話 又搵到立法會議員幫手 所以先有咁多傳媒報件事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞