[KPOP] K-POP 2022討論區 (45)

1001 回覆
3 Like 28 Dislike

Lm
lm
個生態唔同咗,而家練習生都係練幾個月,一兩年就出道,整到好似個個好犀利練咗好短時間就出道咁,唔似以前嗰代一齊練四五六七年,練到好有默契,造到一隊實力互補嘅組合,即係每個崗位rap, vocal都有個特別突出,而家似係選美咁樣迎合呢個睇樣時代,有啲成員真係廢柴棟係度唔知做乜,不過反正跳得差唱得差都有藉口。啲idol成員啲business關係越嚟越明顯
Hyunjin lick my Cookie
너를 위해 구웠지, but you know that it ain't for free, yeah
Hyunjin lick my Cookie
너무 부드러우니 (what?) 자꾸만 떠오르니 (ayy)
Lm
求其揀7個實力都屌打垃圾Twice
多得班on9鬼妹鬼仔狗屎垃圾都話talented
肥gi都係talented
十卜肥gi
你去youtube睇下d傻閪點讚佢

咁樣唔夾?
讚佢嗰班都係傻閪(善良)
閔老師話冇就冇啦
你係PD定佢係PD啊
LM

【熱帖】Jennie-V黑客入侵者突然轉變的理由是什麼
有日係街聽到有個妹妹講ZOO 然後話都唔知牙G點解可以咁
然後佢對面條女答 我都唔知呀 不過就係中意囉 無得解
ZOO入面點解有隻豬

Lm
金珉周,和孔孝真、秀智成為一家人與Management SOOP簽訂專屬合約

PD489: 唔入HYBE一定後悔
咁zoo入面有隻豬都合理嘅
仲要識講英文wor
有咩令你覺得唔夾 定係純粹你覺得d樣唔夾
公海9up勿認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞