中共係咪好驚刑老闆?

1001 回覆
13 Like 62 Dislike
開新ac唔係審批一至三日咋咩?
開都係開返個P牌,唔知咩事Bam,會唔會Bam埋IP,覺得就算上水都等件事搞清楚晒先。
1.
我知.成件事我跟進緊.其實
2.
我問下
3.
去到呢個田地我應該冇得唔理.就算當我要為刑天定自己.定個當事人客都好.
雖然去到最後未必真係查證到邊個整出黎.但係我決定左.我做到幾多就幾多
呢個係我自己想做到既野.

其實之前我大致上有講過下.不過可能Post去得太快Miss左我個個.

身體最誠實:用緊煙條同70TI
呢個標題太仆街
解BAM再講
引用權力及特權法
補充多一點

我唔覺得件事同我無太大關係

因為.我自己都有經手過.雖然我可以有cam證明.都起當事人面前.
我只係做左兩個動作
1.
用我自己測試火牛.同個客張卡(即個時未係壞槽)
2.
唔得.之後用我測試既display card
3.
都唔得.
我決定肉眼睇塊底板物理損害.當然最後發現到

既然而家當事人.係我既客.都係刑天既客.
我同刑天都溝通左好耐件事係點.其實我都想幫佢地

至於.你地最想知既.Bam原因.
呢一點因為我相信我講咩都唔會有人相信的情況下.我自己唔講
刑天有聯絡過我.我都係之後先知.而封鎖原因我都知.
呢度就留返佢開返新帳戶既時候.交俾佢自己講返.佢自己既睇法同埋諗法

當然你想知的話.可以私下問我.或者問刑天本人
唔係

因為直到而家我都冇停過仲跟進緊成件事.我每一日都有同刑天傾計(不論係呢件事上面定係.閒計)

我想從根底處理返件事先.即係塊底板既源頭

我黎緊會有新進展.
1. 受刑被Bam果條傻閪提及過(H4份Report出左未)
2. 我覺得當時人出黎自己講比較好
3. 件事其實同你無太大關係,建議少理
1.
我知.成件事我跟進緊.其實
2.
我問下
3.
去到呢個田地我應該冇得唔理.就算當我要為刑天定自己.定個當事人客都好.
雖然去到最後未必真係查證到邊個整出黎.但係我決定左.我做到幾多就幾多
呢個係我自己想做到既野.

其實之前我大致上有講過下.不過可能Post去得太快Miss左我個個.
補充多一點

我唔覺得件事同我無太大關係

因為.我自己都有經手過.雖然我可以有cam證明.都起當事人面前.
我只係做左兩個動作
1.
用我自己測試火牛.同個客張卡(即個時未知壞槽)
2.
唔得.之後用我測試既display card
3.
都唔得.
我決定肉眼睇塊底板物理損害.當然最後發現到

既然而家當事人.係我既客.都係刑天既客.
我同刑天都溝通左好耐件事係點.其實我都想幫佢地

至於.你地最想知既.Bam原因.
呢一點因為我相信我講咩都唔會有人相信的情況下.我自己唔講
刑天有聯絡過我.我都係之後先知.而封鎖原因我都知.
呢度就留返佢開返新帳戶既時候.交俾佢自己講返.佢自己既睇法同埋諗法

當然你想知的話.可以私下問我.或者問刑天本人
我唔理啦
刑天死左點都要拎返個公道
而家連條屍都搵唔返
接受唔到
刑天?我打到你冇明天啊!(2)
諗諗下都係用呢個好
個波交返俾你地踢
我做旁邊咬飲管渣可樂樽就得
刑天?已經被人打到冇明天!(2)
OK
打緊po頭
有咩事就出黎爆可樂樽
上帝都冇面俾

爆佢老母
有邊幾個?
U2可以打交 打到落硬件台做渣fit人
我型天都一樣得!!!!
封鎖巴 炒狗 仲有個唔記得左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞