中共係咪好驚刑老闆?

1001 回覆
13 Like 62 Dislike
我果陣搵佢訂TT Prime果Set Fan,出面搵過晒問晒話無現貨,都係要訂貨,咁我就搵個信譽好D既訂,點知上到去一拉門,上面爆到得返兩三個身既企位見佢果排應該超多單,4月頭出$5K消費劵果段時間。
1070ti嘛
97k嘛
我第一部腦係window 95 pentium II cpu 既年代
我等緊A Sir Print單比我果陣,咁啱有人㩒鐘,之後條友半隻腳入左門口A Sir就唔太好老脾咁問,咩事架,有咩幫倒你呀?整機呀?你有無預約架?無預約你一係擺低幾日,檢查完再通知你,一係預約左再黎呀燥到仆街見倒佢講野d語氣,早幾年搵佢果陣明明好平和好Nice
我諗A Sir會係FB出Po串佢一野自己拔劍LOL
宣傳多左出左名,做撚到死
早幾年A Sir好Nice,只要你肯問佢就肯教
所以我頭先都懷疑,係咪轉左人定我記錯人樣,唔記得佢之前咩樣,太耐無上A Shop,4月果陣佢個態度同早幾年係180度大反轉
好似上次笑白卡佬部機咁多水貨咁
係咪你地班仆街成日叫人有咩事拎上a sir呀
是啦
無得推post
真,影幾張沙龍出黎比大定欣賞下
屌,有呀,我記得係大Po公開屌過條友,果陣介紹左件係大Po問野既死MK去,條撚樣約A Sir 4點,條友自己執散件,4點3都仲係度磨緊搵張Display Card,其他野都執齊,係爭個箱同張Display,條友就死都唔買左個箱掟上去比A Sir砌住先。之後磨到六點半先上去,之後聽佢講話比A Sir屌鳩佢
遲2個鐘, 阻人收工, 屌7佢係正常
我登佢唔底炸 都唔知係咪同行出手
千9型老闆
雖然我冇幫襯過型天,但問過佢幾次價
就算你唔買態度都好好
同埋佢IG堆作品好有心機 會推薦埋最佳配搭個啲
我起佢身上搵返初心

講起就火滾 無啦啦煮死左 admin隻手庶天
中共當我地盲
我願意用生命影響生命
爛命一條 驚你有型
都係個句呢度變一言堂受害者都係班學生
我冇錢收
月巴樓上有人悼念你
我冇唱佢 有個句講個句
知人口面不知心
馬田名言:20蚊你想幾良心?
我YOUTUBE聽返黎
有興趣既朋友可以搵窮砌大賽睇下
台主呀
版主咁Cheap得EPC有
oh shit
當初佢開鋪仲講到同深水埗一般砌機鋪幾唔同幾唔同咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞