中共係咪好驚刑老闆?

1001 回覆
13 Like 62 Dislike
係, 威好多
唔係悠二台咩 新秩序啊
講真依家唔幫襯悠二仲幫襯邊個

真係撐刑老闆嘅話你又講呢句
好難講,要有危機感,你睇721條傻閪,出事到被Bam個時間。以前同而家唔同架喇Uncle
我唔係咁清楚,呢單野唔係我跟開喎。
我都撑呢點架 根本德政
唔幫襯悠二 自己上youtube學
擋悠者死
我都係講事實,太過巧合,合理懷疑,大膽推斷
唔夠 學生妹起左價好耐
柯南講我知:型仔點死
學你話齋我屌飛馬又唔見有人出嚟反對

屌親由二都有人出嚟護 又唔係亂黑佢都係講事實
真係百思不得其解
金田一同我開完會黎,推理完得到個真相
聰明人自然明,事實係有人唔想人地講事實,講出黎就係反對黨,需要進行打壓恐嚇收佢檔
一路都係懷疑同推斷,討論應該無罪,邊個有講過100%肯定(悠二)乜乜乜先?你咁講一樣唔公道

寄左張單去法奧先,要等腦細簽單Approve過數。
老老豆豆
腦場出事大多係自己唔做功課
俾人水咗買死貨/雞料
自己識嘅就唔會話點出事
法奧出事睇親都係班匡智砌機砌到出事
兩回事嚟
所以其實細鋪真係好難做得起本身入貨價就高過大鋪,大鋪又有resources同代理傾啲獨佔promo,細鋪係spec想同大鋪打就要搵啲pny/aitc呢啲三四線牌子cut cost,再盡啲就好似compute.b咁cooler直頭淘寶買慳多幾十蚊細鋪又無名氣要靠課金ig/fb賣廣告先有人知,邊似呢度大家(包括我)用網站出list做免費廣告砌機又係砌積木咁好難differentiate自己同其他砌機鋪有乜唔同有自己特色咁,唯一一間claim自己係custom pc既咪又係照單執藥買水貨貼個劣質鐵牌就當係custom咗所以真係夕陽行業個市場飽和嗮
講下笑姐,唔講邊有得笑
日日笑鳩個傻閪觀塘仔有報應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞