一人一個準既算命師傅 (2)

634 回覆
9 Like 20 Dislike
想知@benroyy
Thanks
絲打算過咁多次命

有咩總結

係咪覺得整定哂

你留tg比佢卡片你
睇我#420 個summary
sent
我12月搵咗人生奧秘李先生,我覺得佢人幾好,我失戀佢仲安慰我,但就無sell我嘢,不過佢啲普通話真係好難聽得明,要錄音翻聽。

算咗兩次命,上網搵咗好多資料,都係唔明正緣呢樣嘢,姻緣係咪真係天注定?分開係咪都係注定咗

睇咗八字,紫薇都話我情路不順,有個師傅仲話我易被奪愛。

我上網問咗個台灣師傅點解決,佢話:「反正就是要找到緣分較深的交往,其他就不要用自己的感覺交朋友。不要以為自己感覺好,那就是好對象。你不能為此而怨天尤人,不能去怪別人,這都是命格造成的。你好好做佈施功德,讓自己內心充滿善念與歡笑,這樣能有改變的機會。」

我覺得成件事好搞笑,唔通我以後每次有心儀對象,都要搵人算下緣分深淺先拍拖。然後被劈腿,都唔可以怨對方,要自己認命

想問一問絲打,你點平安燈有咩作用?果宏點燈大概幾錢?多謝絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞