[小薯茄6週年喇] Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY 討論區 (17) (冰/童/英/J/富/蚊/朱mic)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
雖然都知道俾佢哋認得真係超開心 但有啲人確實俾我付出更多 無論金錢、時間 而且我又比較內向低調 係買下sofunnyah 出席下活動 甚至搵佢哋影相都唔係好敢 所以都認命

記得市集去咗兩日 j哥同童童認得我 雖然只係認得好似見過我 但已經好開心 然後之後bonaqua活動已經唔記得
阿冰就係某一個活動認得我一早到 雖然都知第二日佢就會唔記得 但果刻真係開心死

拍賣會基本上就係冇準則
係冰童話ok之後就會播嘉碧把聲
咁嗰個人就係中獎
都係玩到夠時間就成交
我都係 第一段我同你一樣 第二段我直程無試過 所以你都算犀利
我好憎個d所謂金主,識內部人士個d
你係咪想講你地好巴閉先?
鐘意佢地就係叫Fans
就係咁簡單
佢洗左幾多錢,Sorry,我冇興趣知
真呀
樓主出錢包晒所有九巴小巴
咁觀眾就日日都見到
其實高Ling都話冇金主
金主係e度安俾佢哋的
佢哋咪都係fans
咁人哋財力多D又對小薯茄冇壞
冇需要不滿嘅
就快1001
其實平時首播直播課開嗰啲有因為拍賣無份有不滿咩依家
Btw追開既人都知「金主」最鍾意既唔係幕前成員 #haha#do
其實11晚果場童童都同一個觀眾講話上場見過佢 所以冇佢份玩拍賣
呢d佢地實有諗過
再講講真CD同本大秘史俾金主都好合理吖
人地真係出錢出力支持

搶對口呢d就仆街姐
我意思係可能好多冰童fans 比佢更想得到拍賣會既野
琪?
係囉人地都無話過自己係金主
啲fans安個名上去之後用返個名批人
講愛Richard 真係痴線架喎

不過講咩都好都唔係資格論,運氣+氣氛+夠鐘就係你㗎啦

搞得互動就係想開心
加上呢啲「拍賣」本身就係5個人開心,幾千人唔開心嘅
我雖然無,但係好鍾意呢個環節
下下搞到唔開心,我唔想下次無互動

都同大家講返聲對唔住先 (無論係電車同拍賣都係)
我真心想為小薯茄好先想打文同講呢件事

呢單嘢我唔應該標籤佢 (不過希望大家都尊重吓一啲為小薯茄願意付出嘅人 唔單只付出錢 仲有一啲連時間 精力都付出咗好多嘅人) 都想同咁多位受影響嘅人講返聲對唔住

下個po我未必做樓主了 (永久定只係下個po就唔知) 同埋感想嗰度 我出唔出都可以睇你哋意願

多謝大家
有機會,岩CHANNEL 賣果期有人傳過佢地都會賣
咁又唔需要唔做樓主,都係大家討論下
認同 講得好好
需要樓主
講得差啫 都繼續需要你
其實點解有d人要換實體飛既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞