[A/I/PC]大航海時代ORIGIN(2)國際服正式推出!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
買itunes卡入落電話 再用電話課
可惜我一直都係用Android機
咁快手? 轉第二隻?
呢隻Game其實定位係休閒遊戲!
好多時其實係掛緊機!
每次掛20次戰, 挖地球又係掛機, 遠洋跑商用自動補給又係掛機...
可能初期會攰少少, 因為多野搞, 但到你夠35LV, 抗波夠65, 就可以去亞齊同馬六甲運山竹同埋香料去加勒比賣, 再係加勒比運菠蘿, 酒同埋染料返去馬六甲賣, 好處係唔駛等流行, 就咁平賣, 一來一回都有3,4千萬!
如果每日20次自動補給唔夠用就課300紅鑽買多20次, 一日總共40次應該好夠用!
我都係返工先掛
慢慢打
單機唔駛咁搏喎
休閒地玩玩下睇個船團成長幾好
係, 慢慢玩, 同隻Game鬥長命!
我當年玩過大航海時代5同6, 光榮自己出, 好快收左皮!
呢個起源韓仔研發, 好玩過5同6好多, 應該無咁快收皮既...
得閒跑下商, 賺錢造下船仔過日晨!
想問下點樣用高階d嘅睡袋,我買左但係唔見有得轉,淨係可以用最平果隻咁
去到開普敦以東就c級睡袋
想問多個問題,到底點分邊d物件先計道具箱右下角個數度,道具箱果度有分好幾個細項,加埋個量超多,但唔係全部都計落右下角xx/50個普通道具度,就算消耗品都唔係隻隻計落去,例如果d經驗藥水就唔計,我依家淨係分倒冒險道具一定計,成日話我full左,好煩
我開到68格, 你想清一清既話, 最簡單就係去你簽左冒險合約既大宅匯報d發現物!
明白,多謝解答
等我跳咗去東亞之後都會變番慢慢玩

依家係咁玩係想快啲到達可以移民東亞嘅門檻

今日先開始做12級船
我去到東亞 仲玩完葡萄牙編年史
應該會再儲下銀彈先跳槽
單船?

我單船去咗一次

想睇吓做完12級船後有冇機會掹車邊用2-3隻船去
卡左係抗力度

點樣SET 單船?
艦隊, 由第6艘開始Click, 右下有個解除制, 直到單船為止, 夠75抗可以去到澳門, 夠85抗可以開埋其他大部份東亞城市, 除左泡菜係東面個2個
兩隻船
有隻12級抗波最高 仲勉強打贏編年史班海盜
重有長崎都係
連續兩隻12lv船都唔夠50抗
真係等跌價買船算
d船跌價好快, 唔急用可以等等
要60LV同100抗波先去到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞