[A/I/PC]大航海時代ORIGIN(2)國際服正式推出!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有呀,仲del多咗比佢,最on9係要我重頭patch1.4GB,我明明patch緊百幾MB, patch唔到要patch多次1.4gb,尋日patch咗粒幾兩粒鐘呀屌佢
iOS囉, 好L麻煩,轉AU Acc down完轉返原本Acc又要加返啲卡
搞一次姐
但是咪冇得課金?啲鑽點用好?請人?成日都雞同鴨講,有冇得學語言㗎?
鑽留番請主角
語言的話,要去酒吧請識果種語言的船員
收到,但請人好貴,又要比錢溝通咗先,除咗貿易,有咩搵錢捷徑?
一開始請C船員先
做主線任務時順手貿易
同埋睇睇吓英文,彈啲韓文出嚟,唔係淨係我嘅問題掛?
正常發揮
有個event achievement要dye gear 5次,點先dye到?
Google搵到,但想問最快升exp做咩好?主線卡咗喺戰力,而家先18lv,加多艘船都未必夠打
去union接任務做
想升戰力就focus戰鬥任
送12級船同A板
有冇新手教學
一開始跟主線任先
尋日無聊喺北海諗住去冰島行吓開圖探索吓,點知俾幅無形嘅牆彈返轉頭,究竟邊度睇到咩company level可以去咩海域?

淨係知而家卡咗主線,要35先去到非洲

同埋玩緊西班牙條女,想轉會去英格蘭,係咪淨係得喺英格蘭接任打海盜一條路升英撚好感度?如果未完主線轉會唔會出事㗎?

仲有個探險名聲,我喺贊助人個rank係3X,世界排13X,係冇人care探險定係咁少人玩?
轉會係咩意思?

用1億可以開新主角,但國藉都係跟第一個主角,即西班牙

轉國藉的話,可查nation度可以轉去咩國
由西班牙轉國藉去英格蘭
探險方面,每星期結算一次,加上獎勵一般,無乜人理

當然,ser人少都有影響
即係如果我夠30 level開其他,佢哋唔會係葡荷等等?

1億,有排先賺到,咁之前話儲藍寶係換啲咩角,升A,B嗰堆海員?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞