[A/I/PC]大航海時代ORIGIN(2)國際服正式推出!

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
第二主角 1億
第三至五主角 各5000藍鑽,共15000藍鑽

咁我揀女先,玩其他有排儲

咁如果想賺大錢,可唔可以好似online咁去東南亞拉香料返歐洲賣嗰回事?
35lv 50 seaworthiness
就可以去印度搵大錢
Thx

而家先25,有排升
而家先31,睇巴哈有篇韓國人嘅攻略喺非洲Abidjan嗰頭打海盗,一次如果700幾經驗,計過要大概都要打800幾次先到35lv去解埋個主線,去印度賺一億,屌
慢慢玩啦
暫時得澳,韓app store 可以download?
無錯
BTW, 樓主post嗰幾條女,其中嗰個法國妹Marie Anne炮手喺邊樹?我去咗咁多北歐地中海港口都唔見佢嘅,好想搵佢練炮

啲戰鬥海員多數都係support多,好少搵到melee或者ramming
冇嘢la, 原來喺加勒比海
有S同A的melee女船員
尋日維護完送你個一億,可以直接買第二個Admiral
終於有閒錢可以請A級戰鬥女
究竟啲S級A級係咪會分時段出現喺酒館㗎,現實定遊戲時間?因為我前幾日先發現完來Black market開夜晚
酒館無分時段
Thanks 即係要撞啱現實鐘數喺某一個港口嘅酒館出現?咁即係要喺附近捕住條女... 我睇中嗰條喺意大利附近,但冇嘢做練戰好似啲船冇非洲嗰啲咁高LV,做任務或者昅吓黑市有咩正嘢賣算
可惜仲係玩唔到
Qooplay 入面會唔會有 ?
S同A的好難遇到
唔support你部機?
S好似遇過1次,但太貴請唔起,A就有時會見到,都係好似某啲鐘數,但係來來去去都係嗰幾條經過先入去撞到、冇性趣嘅彈散
頂,投先睇個韓文網站先知原來我想請嗰個A戰女有前設,要請咗另多幾個海員先會出現,仲等我依幾日成日去意大利

好嬲,如果條女到手一定要當佢阿四咁用盡佢
晚晚入船長室OT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞