[ONCE]TWICE討論區(46) 1st photobook 好靚呀! 710開始賣喇

1001 回覆
55 Like 28 Dislike

少時面臨危機
不過邊團代都好 只要係少時/twice都得
估中左
Gucci又曬命
估中左
Gucci又曬命

Gucci個樣真係好厭世
估中左
Gucci又曬命

Gucci又係度笑緊我地班once
估中左
Gucci又曬命

Gucci又係度笑緊我地班once

Gucci真把炮
PB唔夠喉 黎多個super event
Photobk 好貴咁
super event係乜黎
PB唔夠喉 黎多個super event

Limited edition
又要搶?
super event咪之前金卡嘅event囉
兩樣周邊一齊出 feel到個腎好痛
SUPER EVENT 不了
留黎買演唱會
留黎買演唱會

我返而覺得呢本野有得炒
limited edition...同埋如果仲有下次活動佢可能係入場卷

仲有photocard你唔係唔儲啊
留黎買演唱會

我返而覺得呢本野有得炒
limited edition...同埋如果仲有下次活動佢可能係入場卷

仲有photocard你唔係唔儲啊

好在photocard 係唔使抽嘅
留黎買演唱會

我返而覺得呢本野有得炒

唔好ff太多
有活動都只會係買專先會有
photobook 310頁
super event...今次賣賓周都唔掂
super event咪之前金卡嘅event囉

其實個event好鬼悶...
睇佢地同人玩遊戲 佢地綜藝感又弱唔好笑
再上一次cheer up後個event仲好睇d...有得睇佢地讀信俾成員好感動
photobook 310頁

價錢一定好可觀

仲有成粒鍾既片睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞