[ONCE]TWICE討論區(46) 1st photobook 好靚呀! 710開始賣喇

1001 回覆
55 Like 28 Dislike
請尊重本團全體九名成員
不得在本post辱罵任意一位成員

係po頭有寫

Sorry 平時都唔會睇po頭
又嘈交
又鬧交?
黑暗推po大法
黑暗推po大法

岩啦 呢幾日咁靜冇野睇 推下都好既
請尊重本團全體九名成員

係po頭有寫

睇得韓圈或者諗諗都知
入團POST講野都唔應該咁講野啦下話
壓力大係咁
放鬆D
請尊重本團全體九名成員

係po頭有寫

睇得韓圈或者諗諗都知
入團POST講野都唔應該咁講野啦下話

Yes 呢位會然唔太成熟
你鐘意人會話 嘩好淫 咁啊?

出嚟隻抽先啦撚屌
其實唯飯唔緊要,不過都要尊重其他團飯

出嚟隻抽先啦撚屌

依位人兄真係好記仇
特登入黎睇
想當年大家好唔鍾意賢賢,又話咩tw8ce而家咪又係變晒團飯
未鍾意唔緊要,慢慢你就會抽身唔到變團飯
Id卡中定延
有無巴絲中mina想換
即係咁 唔係團飯唔緊要 偏愛某個成員唔緊要
但會唔會就因為一個咁膠既理由就話唔鍾意佢 咁講真sana夠係溝曬啲女啦又唔見你話越黎越唔鍾意佢
仲有 多一個人留意twice係一件好事 但唔好講咩少一個once多一個once啦 我地呢到全部都係small potato黎咋(唔好意思拖埋你地落水 ) 冇咩野值得巧威威
呢個大po係俾鍾意twice既人入黎 大家都想和和平平
見到有人貼你鍾意既野你咪留個言囉 冇興趣既你咪skip囉 冇人會定時定候check邊個冇出過聲架喎
如果真係有某個成員唔鍾意既 唔洗係到講 出公海開po啦 嗰到實大把人附和你

咁當然唔中意一個人仲有好多理由嘅 (你都識講 點解我唔會唔中意sana)不過唔講啦
但依件事我明白左啲野 都係唔講咩啦 廢事又嘈
講真我真係真心中意twice 如果唔中意嘅話我唔會入黎
但我始終都係今年先飯某啲成員 但我相信時間可以改變我對其他成員嘅睇法
其實只係想講下自己心聲 但估唔到咁大回應

但我要講下 我真係唔係淨係中意果2個

係twice個post 開到口講唔鍾意oppa 仲要講個原因係咁on9
你都冇諗過呢度係有oppa飯???
真心鍾意twice?
twice正正就係9個人組成 成員就係有oppa
咁你就唔好講鍾意twice 直接講你係鍾意邊個member咪算
我地冇人會想係twice自己個post度見到有人話自己唔鍾意邊個邊個member
唔鍾意都唔好係度講 要講就出去講
愛屋及烏
唔好鬧定仔ok?

呢句真

出嚟隻抽先啦撚屌

依位人兄真係好記仇

所以係團po講野之前諗清楚先啦

呢句真

賢賢

呢句真

賢賢

冇咗腎仔就冇Saida

呢句真

賢賢

冇咗腎仔就冇Saida

冇左腎腎冇左twice
建議呢位once 潛返三五七日水先再出返黎
發唔發覺定仔post班人過晒黎

呢句真

賢賢

冇咗腎仔就冇Saida

冇左腎腎冇左twice

馬口至
發唔發覺定仔post班人過晒黎

快d 多謝我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞