[ONCE]TWICE討論區(46) 1st photobook 好靚呀! 710開始賣喇

1001 回覆
55 Like 28 Dislike

留名
留名

最遙遠的距離
明明Sanayeon以前好活躍
點解依家咁少
小弟17-21號去日本 主要係大阪個邊玩 想問下巴打個時會唔會有活動同埋邊到有碟買
想比彩瑛摑死lm
留名

賢賢
腎係床上同sana有得揮

正想話多賢同SANA係床上咁似既
同埋佢地隔離都同樣係一個無動於衷既無趣兄/弟
6點半開波 但家下搭正先開始大雨
家下延遲
6點半開波 但家下搭正先開始大雨
家下延遲

快啲停雨俾賢賢開一次球啦
superstarjyp更新完難玩左咁多

JYP瞓著都笑醒呀
Twice可以分到幾多錢?

周邊我覺得唔多,應該係扣除日本個面之後,再俾公司食一大截
10%俾twice我都覺得多
門票同show錢就可能有多啲

Twice應該算唔錯 因為佢地搵好多 之後唔知邊度睇好似話係55分帳 但應該係扣哂所有開支後 分分鍾宿舍租金都會係人工扣埋 但見到佢地都成日買到名牌 換哂iphone 應該都分得唔錯

成班小富婆

其實佢地本身家境感覺都唔錯 特別係外國成員

外國line除左Sana唔知父母係做乜之外
其餘都 唔係大學教授就開醫院
韓國line 應該全部係小康之家?

感覺多賢屋企唔係太有錢 見佢平時都比較慳 畢業禮都黎唔到 睇黎似要搵食 比較低調 似係普通打工仔

有人傳過賢賢練習生嗰陣坐靚車返公司
不過佢屋企人真係好低調.. 所以好難估
但賢賢慳係真嘅..成日見佢着同一對鞋
條牛牛睡褲由優私生開始見到依家TV5
superstarjyp更新完難玩左咁多

有咩
今集twice tv5 sana冇咁癲
因為大姐係到?
又取消左
最後出左黎"滑"壘
最後出左黎"滑"壘

真係滑過去
今集twice tv5 sana冇咁癲
因為大姐係到?

輩份黎講對SANA黎講成隊TWICE得家姐一個係姐姐,其他都係朋友or妹妹
最後出左黎"滑"壘

真係滑過去

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞