[I/A] 魔靈召喚 Summoner War (24) 奧skin不容有失

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
新覺2好似8月,今次for upgrade 所有系統先
改到咁十週年應該執得
嗱,全體無得回溯架喇 刷符性價比差左,升級系統又fail左,但升符文同直接+15魔礦係好既
打龍 深淵hand個感覺掉落同之前12層差唔多但仲要難打左 好似唔係好抵打
討伐又暗改,打左幾次都無20層,有時仲得18
啲滿lv三星彩虹怪無得進化
升符實際貴左1-1.5倍痴線,趕客
新符先痴線,成百幾都係得幾粒,仲要籃符
打返10層算
成堆藍符
三頭龍塞晒之前異界D垃圾精煉石入去
改完俾人係咁屌,進化材料同錢又改返低
打左2日先出第一粒傳說無形 仲要係普通野
改完仲衰撚過以前都唔知搞咁多舊魚做乜9
覺得手機驚過十年好神奇,想十年前自己收自己皮

佢改埋暴走同回合相關技能又會走多一堆
岩岩玩番果時 2M可以升到1-2套+15符, 而加好似強姦咁 點解唔可以留曬兩個option 想直衝15既人比貴啲, 唔想既人可以照舊
本身睇完發佈會覺得大部份都係好改動 但到execute又唔係個回事 對我黎講暫時我會比65/100分

1) 符文/廣礦改動超級好 本身我自己麻麻地farm魔礦但而家開始有動力
升符文貴左都合理 因為真係慳唔少時間 但將現時個價錢調低返會好少少

2) 三頭龍/異界地城 其實我見有人屌三頭龍改動 但而家分返開唔係更好? 我估大部份人都係要精煉多過精魔

3) abyss hard 地城要改做全紫符或以上就合理好多
大家對分零鐘一場其實冇問題 但如果我要用多一分鐘去刷個難d既地城
但跌既野差唔多就唔合理 而家仲要有數據話幾百場先出到一粒無形符

4) 升級/進化比唔到comment 最近冇需要升6星
我見而家調低左需求好似都仲係有問題 交比大家討論
個更新對新手超級唔友善
邊度有咁多魔力石同肥

冇得進化有咩影響?
記得以前12升15升左200萬都升唔到仲要嘥時間等佢d動畫
由4星上5星會被迫用其他4星野,本身正常玩家會有大量3星滿級彩虹怪,是但用3星怪上4星就用得
不過計落好似條數唔會差好遠
2.如果佢標示埋個地城跌咩石就最好,佢5屬龍都跌唔同野點記

3.深淵就真係多鳩餘,唔係要做任真係唔撚想打,付出同收入唔合比例

4.進化仲on9,4星升5星要5隻4星彩虹怪,改完d資源仲用多左咁實比人屌,策劃個腦都裝屎
而家直接用3星max彩虹怪(108點)+3隻3星1lv肥(108點)=216點=1隻4星1lv彩虹怪嘅點數

慳咗3星食3星升4星個操作,根本冇蝕到仲快咗
試過搭mtr升符文 觀塘去到九龍灣先升到15
有啲想回返坑,手頭上有2隻account
1隻係暗隆skin ,光海王
第2隻係 暗鬼

暗隆多啲三屬原五
煩惱緊開返邊隻玩
2隻都俾人nerf 曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞