[I/A] 魔靈召喚 Summoner War (24) 奧skin不容有失

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
https://youtu.be/D3G7cinMD3Y
8點歐洲盃 聽鐘少教打rta

更新預測
今季有進步上到金2
反而少咗預到光暗
遇*
恭喜遲下就多
希望我今季都進步到 好貼預測分要睇到最後
新手嚟講有咩寵係將來必備?

而家手多多狂抽咗好多3星返嚟唔知邊啲有用邊啲無用
光暗全留
組合材料留定
推圖 火格 火死神 水犬神
公會據點 火科 風鎚 水狼人 水仙女
其他 火犬神 風格 水巫
進階 水火風貓 火最高

唔啱屬嘅就留嚟升上面嗰堆技

4*全留升技
想問一個問題,合成角色要升技能等級嘅話,

係咪用其中一隻材料強化就可以?
要用番同一款魔靈
火精靈 就要用五屬精靈or惡魔怪升

有d特別d嘅 好似仙女女王 可以用普通仙女升
假設我合成咗隻鳳凰,我係咪只可以揀惡魔怪嚟升?

或者合多隻鳳凰
尋日1500 今日打完1400
季尾啲人好難打
一到季尾又送分俾人
又跌返落去金2地獄
啲暴走又係on9 運氣game
以為贏硬 對面風馬4, 5個turn 反g
唔好意思 新手回鍋想問下
依家基本95%穩巨十(暗伊 火吸 風丑 風小仙 風格)
係有時唔知咩事炒車
跟住落嚟係應該爬塔定龍十定巨十二
又有乜應該要練 暫時可以升一隻六星

巨十用火吸水雞隊長換走風丑 光緒元寶吸換光犬 包你100%
唔好意思 新手回鍋想問下
依家基本95%穩巨十(暗伊 火吸 風丑 風小仙 風格)
係有時唔知咩事炒車
跟住落嚟係應該爬塔定龍十定巨十二
又有乜應該要練 暫時可以升一隻六星

巨十用火吸水雞隊長換走風丑 火吸換光犬 包你100%

屌咩選字黎
唔好意思 原來我打錯咗 火吸個位應該係光犬嚟

上次大更完之後中多咗原五
想睇吓有冇咩好組合可以打競技場
暫時用緊風星 風極地 水海盗 火鬼
準備定其他組合 有無火龍水海王 金三上面一堆水德火鬼切唔死

覺得風星際作用比較細

風極幾快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞