[I/A] 魔靈召喚 Summoner War (24) 奧skin不容有失

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
呢啲大約叫到咩價位? 合理?
我都唔知價... 不過我估都唔會好高價
光舞RTA都叫可以用
要睇下你3屬原5 同埋 光暗原4有冇d有用d
同埋符文既進度
將啲符塞晒落去彩虹怪到
係 但係壞習慣黎 久而久之你就唔想執符我有幾粒20幾速既符都係彩虹怪到
單抽黃卷出風兵器 再單抽出火雞
長知識

贏左泰國swc選手好開心
小朋友唔好亂學
想由0開始重玩,有無咩新手教學參考下咁唔想買Account因為驚好快玩厭同埋鍾意自己養
我隊新手平民龍12 平均3分鐘多少少1場
巴打可以參考下

火吸 火格 光卡 光仙女王 暗犬神
上巴哈搵下,好詳細
有睇過下 但就係太多所以我都唔知邊篇最好有睇過暗犬熊又有睇過暗伊,但好似都有啲歷史
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=26380&snA=39706

睇依篇夠喇,基本上頭3個月都係開發期
想問下佢爬塔主要都係用暴走符,但前期都好難做到速刷龍12,咁啲暴走符係邊度出嚟唔知個先後次序應該係點
新手 會送幾套符
用個幾套夠刷普塔
收工開新帳望望先
抽到暗幻影
是咪又係倉管?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞