[COYS - 歐聯抽籤日之準備入死亡之組] 熱刺球迷吹水區 411

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
以為大力直入
俾大力開多幾次 遲早入
大力仲係好勁
角球咩料 開左3球比b廢
但炒哂
後上奪冠 開季第尾完季最頭
of course

英超目前三大罰球或自由球高手 Top3

1 脆皮
2 大力
3 Dier
點解冇kane
點解dier 係list 上面…
個人覺得今屆曼聯仲係好有機會拿冠軍的一年

個人覺得今屆係好有機會拿冠軍的一年~比去年更大機會~
簡單分析幾個主要對手~
利物浦~~今年走了文尼其實佢地實力削弱了好多~
先講後防~干拿迪傷了~雲迪克開始老了同輕敵~後場開洌到現在失了好多波~
中前場無了韋拿老母的利物浦已經無以前咁大殺傷力~我吾信神軒同法賓奴可以頂得著咁密賽程~
單單依賴一個沙拿係吾足夠~個人認為戴亞斯同紐尼斯幫助不大~

鏝城~~今屆開始佢地係開得好好~但吾好忘記佢D對手係好平凡~
只有一仗對紐(狗)叫做強D~另外就係佢D主將開始老了~
無記錯獲加~根度簡~迪布尼~馬列斯~等等都過了三十了~
可不可以頂住呢D賽程係一個大問題~
同個人覺得哥狗吾係一個咁有料的人~有幾多個好似坦蛇咁勁~
阿仙奴~太年輕了的球員~個人覺得佢地穩定性比鏝仲差~
轟~~雖然佢地大把錢買人~但係都要磨合的~同埋杜曹都係一般般~暫時沒有冠軍相~
至於曼聯今年雖然走了連王~但一支球隊吾會話走左一個人就會差成咁~
個人覺得C7攻擊力比連王更好~(不喜物插)~有待時間証明~
今屆無可否認開季比以往差左~但我寧願開季差D~之後慢慢追上來~
無記錯~連敗了幾仗~今屆好明顯坦蛇比過去更重視聯賽~
希望今晚可以殺低利狗~一鼓作氣過埋阿仙奴呢關~
保持氣勢到季尾
各位巴打一條心支持曼聯今屆重奪英超~~
佢醉左。。
佢第四
海港蛇開心啦?
睇得出…
我熱?
猁冇中場 米拿三秒比返粒波獌 點踢?
本身無講咁多隊
irrelevant隊 你都唔會見人寫愛記森林 同樣道理。。
岩岩逼到艾利臣要鳩交 d前場逼搶突然間好左好多
米同軒進攻廢撚過我地兩個
大力 mctom都唔洗點加速
不過利個龍門係幾勁
熱個龍門呢
佢地淨係行近收窄下空間就得 埋身逼呢d比後生仔做
吐血。。。
醉了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞