[COYS - 歐聯抽籤日之準備入死亡之組] 熱刺球迷吹水區 411

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
如果你放咗Winks
Skipp Bentancur 嗰陣時受傷
中間邊有人
咁撚狗
對於價值同青訓一樣嘅球員
就緊係甩手做考慮先

同坦狗依家case一樣

唔好因為佢係一隊就覺得佢地一定會有一隊嘅位置啦
都要睇個球隊價值
以高度計
Dan James係極不可能
短人一名
另外兩個
Malinovskyi 稍稍高過 Adama
咁可能係佢
其實skip仔 ben10 寶 數碼已經4隻
仲有白仔呢d青訓後備
輪兩個位 我覺得差唔多
adama真係咪搞啦

字母佬黎唔到我寧願要dan james
Nottingham Forest are in talks with Serge Aurier as they explore their options for a right-sided defender.

Former #THFC and #PSG defender Aurier, 29, is a free agent after leaving Villarreal at the end of last season.

森林想要臭依條垃圾添
咁勁,買斷佢啦
南韓馬古尼有無震呆左
教主同阿Mo識於微時,情如兄弟 每首跳唱作品及舞台表演均有阿Mo身影、如今阿Mo不幸受傷,教主一定好悲傷🥹 上載教鐘23點23分鐘亦有一個特別含義,2323係天使數字,代表守護天使會守護你,改變現有的生活,將一切變得不同,教主用此為阿Mo打氣。願上天保佑阿Mo, 早日康復,教主亦早日走出陰霾 🙏
我要傾10個
熱區手畜 連氣象颱風都有研究
邊能個咁撚叻仔?
【颱風追擊】2209號熱帶氣旋 馬鞍 MA-ON (10W)+2210號熱帶氣旋 蝎虎 TOKAGE (11W) #20
https://lih.kg/xMGsbfX
#746 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
今日有疤對鏝
又黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞