[COYS - 歐聯抽籤日之準備入死亡之組] 熱刺球迷吹水區 411

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
on9 dan james可摸耳最後爆個declan rice出嚟
真係gil仲好啲
676啲紋身硬係有種柒味
https://twitter.com/hotspurlane/status/1562444383588196353?s=21&t=SsqQx9JNcP5KnZMv7HhTVg
我寧願要欖球佬做下扭扭粉
丹占成個LM咁 貴又唔係HG
紋身一定係寶隻手最正好似艾加有份幫佢搞
老當認同
40M寧願要佢

daniel james純粹係一個無咩技術嘅跑狗。要跑狗,我寧願要adama,起碼有身型
佢跑完之後就唔知道要做啲乜
佢得一招,爆落底出波,但出波質素無保證,同埋博到犯規,叫做有用過Daniel james。
I mean Dan James
所以Daniel james不了
Yoyoyoyoyoyo
無人爭嘅話 唯一嗰隊得1% progress都算ahead嘅
下季又要諗點賣

Gil Ndom Lo Tanganga Winks
Gil Lo應該無問題
坦雖然唔勁 不過英人青訓 踢盃仔都可以用下

肥當同榮就
🚨| Cristian Romero has already made himself available, he feels ready and wants to play against Nottingham Forest on this Sunday. @gastonedul
跪求比次機會白龍由頭再嚟過
我都想

點解唔俾佢上Perisic 堂
羅馬zaniolo傷咗 摩爹地快啲買榮補返啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞