[KPOP] K-POP 2022討論區 (42)

1001 回覆
1 Like 22 Dislike
低開先可以高走
Daddy learned it the hard way
星期五支持邊個?璉定牛仔褲?
最樣衰係李承勳
會唔會係同你有火花啊
你叫佢點答
當然支持九位美人
最靚仔果個係隔離冇出聲
李承勳哪來既自信
唔肯定係個瀏海定個樣嘅問題…肉酸
WINNER李昇勳關於舞蹈challenge的發言被指過於輕率
影片
https://streamable.com/7hj8s5
姜昇潤: 參加音樂節目真的就是challenge的奴隸啊,我們現在參加的所有音樂節目都是這樣
李昇勳: 但是在我看來,challenge只是一個名義而已,在這段期間彼此好像會擦出火花
姜昇潤: 是啊,也有可能有火花吧
李承勳: 我最近有點感覺到了
宋旻浩: 和誰? 和誰感覺到火花?
李承勳: 我好像接收過火花
...

打後男女團challenge應該會避忌下
講到咁白
抄名傻仔。
今日Live聽到 懷疑自己對耳 但又超明顯
每首歌控制起3分鐘內好聰明,副歌主歌都不斷重播三次loop到上腦。呢個團冇主舞冇主唱,造就左C位一直係同一個人企,最啱力捧。又唔需要死加高音(SM啲女團)展示實力 ,因為有時會特別刺音,不如慳返播多次副歌洗腦,首歌越短音源都著數啲。
i’ve三次成功comeback點打
然後應該new jeans 會贏到其中一兩個掛
兩個都係空降 點解可以差咁遠
其實無咩關係 人紅咩都得
Winner一貫水準
我想講如果唔認識某個 genre,就咁聽咪覺得佢咁L平,比個 IU什至 Norah Jones你都一樣係會話咁L平,只有嗌得大聲嗌得快先係好唱得。
TWICE 今次有啲危險
女團大戰睇好T寶?
Sullyoon係空降咩 係相對遲入社 做練習生時間短d 好似係20年春天到 都練左年半兩年到 咁嘅Vocal同音色唔放出道就On9
T寶已經係榮譽女團
lve 已經回塘
https://lih.kg/3121258

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞