[MOOMOO]MAMAMOO討論區[51]請準備好銀包

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
有字都係錯,笑4
完全係出黎救火

聽落即係打落幾隻都係feat 夠歌可能會出album
星有提及初初搞既時候無諗過會出album,可能呢家有出album既計劃,但唔係近期會出
今集兩個認真解釋番搞小分隊的原因和意義

-小分隊要掛住”mamamoo”個名係因為想帶住責任心出黎活動

-因為Mmm唔會好似以前咁出好多作品,佢兩個想透過mmm+活動去填補mmm的空白期,滿足fans

-Mmm+係一個project,會用嘗試唔同既元素,可以係佢兩個unit、或者咁同其他人合作、亦有可能和wheesa一齊做

重點大概係咁
頂 佢哋間公司可唔可以對佢哋好啲

寶藏嚟架
仲有星解釋因為同容續約時就有小分隊想法,佢兩個只係開始mmm+既成員,但mmm+唔係等於moonsun小隊
的確團體活動無可能去番以前咁多,希望RWB 團體cb 時宣傳做番好啲,mmm絕對要上番一線團
-小分隊要掛住”mamamoo”個名係因為想帶住責任心出黎活動
-因為Mmm唔會好似以前咁出好多作品,佢兩個想透過mmm+活動去填補mmm的空白期,滿足fans

自從輝無續已經預咗

問題係我無諗過拍嘢連機都要idol自己出
垃圾公司
其他團出小分隊計劃係公司策劃
佢兩個出個小分隊搞咗個project出黎,已經係製作人級別

MMM IG
29Aug下午好似有round 2投票
而家先播
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞