[MOOMOO]MAMAMOO討論區[51]請準備好銀包

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
我地之前都等咗一輪文星伊
同LUNATIC時期差勁遠 明明都係同一年嘅事
宥斌fans要等4星期.....我地3星期
第4集預告已經有 第6集都未有得睇
講左打兩星期?
竟然Show Champ先 好少有
https://youtu.be/5EC66LOn6DE
就咁睇呢兩個Stage反而Enjoy呢隻多d

諗起1cm, Sleep in the car呢d 又Chill又Playful又有Vocal聽下 MMM特色
都似 睇7話預告 第四輪宥斌冇out到
競賽節目嚟講,由頭贏到尾就無話題性
佢頭兩場都滿分,其他人玩嚟都無意思
呢隻歌有幾節都有大叔gag嘅感覺
Rapper界夏蘭特(唔計外貌)
幾驚你計埋樣
Fans greeting話2 weeks promo
來源: theqoo https://theqoo.net/2605346867

1. 歌曲很MAMAMOO

2. 歌曲很棒,聽了會上癮

3. 我也在聽了\收錄曲,真的都很好聽,不愧是MAMAMOO

4. 玟星姐姐的「不要回家」是怎麼回事... 有罪啊 (註: 「不要回家」是玟星唱的歌詞
,在2:07左右)

5. 如果品質這麼好的話,就算一年回歸一次也沒關係

6. 頌樂的高音好讚,歌曲很好聽

7. 請大家也一定要去聽收錄曲哦,感覺她們選主打曲應該苦惱了很久

8. 歌曲很有力量,還滿好聽的耶??? 是我喜歡的類型

9. 玟星的「不要回家」太誇張了....

10. 好想趕快聽到這首的現場版本啊

11. 玟星「不要回家」那邊要讓我瘋掉了

12. 玟星太扯了.... Rap的部分就是killing point啊,「不要回家」... 叫我不要回家?
??

13. One two three~ 旋律真的很棒

14. 我超喜歡華莎唱的開頭

15. 歌曲真好聽,中間還叫我不要回家,什麼啊... 這樣我真的不回家了

出處:韓網評論翻譯站

今次韓網評價咁高睇嚟主打冇揀錯
冇計,星標青
YT MV 6M views
L.I.E.C 好聽D
ILLELLA洗腦D

BTW有冇人聽到L.I.E.C就好似唱緊瀨屎
雖然唔係最鐘意呢隻
但係主打係呢隻最岩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞