小朋友齊打交online LFO 強勢回歸

952 回覆
136 Like 21 Dislike
BTW,喲BUG都幾多下
喲怪有時死唔去,卡住晒
https://ibbs.hk/read.php?tid=136142

有啲怪有bug 特別女鬼打唔死要自己改返
諗起當年仲係小學生 但係草埋d錢一盒一盒卡咁買返屋企抽都癲
係都唔奇
不過點都好
起碼比個結局嚟先啦
人生第一隻online game

由中一玩到中五定中六

唔知點解幾個玩家個id到而家都仲記得

咩stupid笨 bk的卓男 斬斬 仲有暴走疾風 dwchan等等
我分唔到係冇得連線定係個server入邊冇人
單機版,冇連線功能
一開始係有,後來cut咗(唔知因為冇錢租server定驚比越一搞)
但我見到排行榜有一炸名,係之前留落嚟?
唔肯定
當初down私服都係為咗玩故事同試以前跟本冇可能買得起既人同招
冇留意排行榜嗰啲
我試咗陣都唔想試了,自己玩有d悶

故事反而上台灣仔個個網幾好睇,好過game 入面睇
巴哈話年底出,唔知真定假
有冇圖/片嗰啲先
年底要出到試玩片都要有啦
想當年大埔封測展到正式版都好似隔左好q耐
果時成日話幫人升lv 跟住對方留電話俾個帳號我 咁啱佢有悟翼仲有得異轉 型到傻 側邊啲人見到我一異轉勁羨慕 後尾唔知點解俾人偷咗個帳號 條友打去客服投訴我 之後我解釋話冇 間公司仲話送返套GM衫比我 最後我想講 對唔住 我真係冇偷到你AC
我當年就係比ac人幫我升lv
最後比人del撚哂啲人仔然後棄game
條友特登del定點?
我琴日整返私服嚟玩 咩人物都有齊仲有得異轉
尋日特登係個女面前異轉 話唔係個個有 問佢勁唔勁
佢好冷淡咁樣 哦 邊似以前成班人一齊玩 個種回憶
依家啲細路個個玩Roblox
特登啦
佢仲我開返啲1lv 人然後改名做on9仔
對當年仲讀緊小學既我嚟講hurt撚到
屌鳩佢老母個臭化爛臭閪
咪臭係.. 個陣自己冇錢冇異轉係街見到人變身型到pk 自己得個3招都覺得好好玩
幾時出呀屌你老母
dwchan後期成日畫lfo h漫
記得暴走疾風好似係ibbs版主
我以前都做過ibbs創意區版主
記得有一個用悟地既好出名
好似叫利口樂
個時細個見到佢係滑梯個到掛機 覺得好似見到明星咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞