小朋友齊打交online LFO 強勢回歸

952 回覆
136 Like 21 Dislike
後面都係半主角
可以一個打一隻暗黑戰神
嗰陣去7仔叫啲呀姨俾成盒卡你任屈
然後買哂啲有閃卡嘅包再攞去賣
十字旋風拳
魔界地獄

利申 Main 星仔
迪雲百裂拳同昇龍霸可以打到後期
咁又難小小 起碼都要用超昇真昇先
龍光炮勁到傻
victor過圖神角
招藍劍乜都穿
好似冇咩人討論7聖尊
細個覺得蓋亞好型但抽唔到 反而抽到風尊招大技所以焗住玩 重有雲尊得個樣 廢到仆街
手機版玩好似冇咩feel
龍光炮都係禁招黎
地尊滿月斬超撚型
突然醒起唔知大家有冇同樣經歷
正常唔識玩 咁一定就推故事既
但第二關體育館出面已經要打比堤,難到傻
好小PVP我 所以我都唔知有咩禁招,打PVE清怪一流

但PVP勁咩,用既MP咁多 又一直線 上下都已經避到
打到後期d davis都係氣功波同昇龍用最多
人尊最屈
一路都有買單行本支持,點知爛尾唔再出 屌佢老母
pvp我記得幾難打中
佢又話人尊廢 你又話人尊最屈
到依加都仲係久唔久就上YouTube由頭睇一次個故事
好想知果陣人皇發生左咩事變左惱嘅助手 (果陣係亞空間suppose佢地分左體被惱秒左)
&最尾星仔上去單挑挑成點
不過想講迪雲後期好似無咩主角feel
星仔有終極守神同哈邦索特超界力量之後完全係外掛級咁強
迪雲佢地個progress小慢 但似乎最尾佢又要同星仔合體變 星雲(尼布拿)
(本身同悟地合變迪格斯 點知原來唔夠勁 要同星仔合先夠 笑死好似拼圖咁砌 呢件唔岩砌第二件 遲早會出到尼布拿)
同埋其他合體戰神 出左角色但story無份…
Btw有無人知幾時有得玩
細個抽到角色卡以為好正 點知發現無技用
重要一個AC最多開到三隻角色
焗你開多幾個AC玩
各有喜好啫,人尊嘅初始招穿天排雲、踏雲腿已經好夠用,唔洗抽太多招
人尊d技好多都近攻好易俾人屈死
計我話火尊先係世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞